Tokatspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Yerel

Tokatspor'da Hedef 3 Puan

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Bulut, yarın sahalarında karşılaşacakları Amed Sportif Faaliyetler maçını kazanmak istediklerini söyledi.

21.11.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Bulut, yarın sahalarında karşılaşacakları Amed Sportif Faaliyetler maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda kötü oynadıkları maçta Kocaeli Birlik Spor'a 3-0  yenildiklerini anımsattı.

Yarın sahalarında Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacaklarını belirten Bulut, "Maça çok iyi hazırlandık. Maçın önemini biliyoruz. Zor bir maç olacak. Ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Amed Sportif Faaliyetler maçını kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak güzümüz var" dedi.

Maça taraftarları beklediklerini dile getiren Bulut, şöyle konuştu:

"Bu önemli maça bütün taraftarlarımız gelip 90 dakika boyunca takımlarını desteklesinler. Başkanımız Emin Yılar bir süre önce görevinden istifa etti. O günden bu yana kulüp başkanımız yok. Bu durum bizi ve oyuncularımı etkiliyor. Kulübümüz 2 Aralık'ta kongre kararı aldı, burada başkanımız belli olacak. Bu süre zarfında Valimiz Cevdet Can ve Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu bize desteklerini sürdürdü. Onlara çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokatspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement