Tokatspor, İstanbul Başakşehir Maçına Odaklandı - Son Dakika
Spor

Tokatspor, İstanbul Başakşehir Maçına Odaklandı

Tokatspor, İstanbul Başakşehir Maçına Odaklandı

Teknik direktör Özgün: "İstanbul Başakşehir maçını kazanarak tur atlamak istiyoruz"

24.09.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un teknik direktörü Ferruh Özgün, Türkiye Kupası 2. turunda İstanbul Başakşehir'le yapacakları maçı kazanıp tur atlamak istediklerini söyledi.

Özgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası 2. turunda, yarın deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Maçın hazırlarını tamamladıklarını belirten Özgün, "İstanbul'da kampa girdik, maç saatini bekliyoruz. Oyuncularım maçın önemini biliyorlar. Sıkı bir biçimde hazırlandık. Maçın hazırlıklarına pazar günü başladık. Antrenmanlarımız neşe içinde geçti" diye konuştu.

İstanbul Başakşehir'in gücünü bildiklerini ifade eden Özgün, şunları kaydetti:

"Yarın zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimizle kupada geçen senelerde iki kez karşılaştık. Bu maçları biz kazandık. İstanbul Başakşehir takımı iyi bir takım. Bu maçta ideal kadromuzla mücadele edeceğiz. İstanbul Başakşehir maçını kazanarak tur atlamak istiyoruz. Tokatspor, kupada çıtayı yükselmişti. Biz de bunu devam ettirmek istiyoruz. Kupada 3 kez gruplara kaldık. İnşallah bu sene de gruplara kalırız." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor, İstanbul Başakşehir Maçına Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement