Tokatspor Teknik Direktörü Birinci Açıklaması - Son Dakika
Spor

Tokatspor Teknik Direktörü Birinci Açıklaması

"2 futbolcu daha transfer etmek istiyoruz"

01.01.2015 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, 7 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, 2 futbolcu daha transfer etmek istediklerini söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarına 6 gün önce başladıklarını anımsattı. Alanya'da kamp çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Birinci, "Kamp çalışmalarımız güzel ortamda sürüyor. Oyuncularımın çalışma arzularından dolayı mutluyum. 5 Ocak'a kadar çalışmalarımızı Alanya'da sürdüreceğiz. Kampta hazırlık maçı da oynuyoruz. Hazırlık maçlarında skor önemli değil" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Birinci, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz ilk yarının ardından çok sayıda futbolcuyla yollarımızı ayırdık. Takımımıza birkaç gün önce 7 futbolcu transfer ettik. Futbolcularımız kampa katılarak çalışmalara devam ediyor, inşallah en kısa sürede takıma uyum sağlarlar. Eksik gördüğümüz yerler var, o mevkilere transfer yapmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübümüzün ekonomik durumunu da göz önünde bulundurmak zorundayız çünkü kulübümüzün bütçesi belli. 2 futbolcu daha transfer etmek istiyoruz." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor Teknik Direktörü Birinci Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement