Tokatspor'u Rahatlatan Galibiyet - Son Dakika
Spor

Tokatspor'u Rahatlatan Galibiyet

Tokatspor\'u Rahatlatan Galibiyet

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, TKİ Tavşanlı Linyitspor galibiyeti sonrası ligde rahat bir nefes aldıklarını söyledi.

06.04.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, TKİ Tavşanlı Linyitspor galibiyeti sonrası ligde rahat bir nefes aldıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında konuk ettiği TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-1'lik skorla yenen Tokatspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor. Basın sözcüsü İhsan Uluözlü, "TKİ Tavşanlı Linyitspor'un ligde kümeye düşen ilk takım olduğunu hatırlatarak, "Bu karşılaşma bizler açısından oldukça önemli bir karşılaşmaydı. Rakip takımın geçmiş haftalarda kümeye düşmeyi garantilemesi onlar için bu maçın stressiz bir karşılaşma olacağı yönündeydi. Ancak kümeye düşen takımda rakibiniz olsa bu maçlar oldukça zordur. Asla rakibi küçümsememek gerekiyor. Son haftalarda yakaladığımız çıkışı bu maçta da sürdürmek istiyorduk. Nihayetinde futbolcularımız karşılaşmaya iyi başladı ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı, çok sayıda da pozisyonumuz oldu. Ancak ikinci yarıda yakaladığımız pozisyonla gole çeviremeyince rakip takım karşılaşma boyunca yakaladığı bir pozisyona golü buldu" dedi.

Tokatspor'un güçlü ve iyi bir takım olduğunu son 10 dakika da gördüklerini ifade eden Uluözlü, "Verilmeyen golümüze rağmen 90+2'de attığımız gol ile sahadan galibiyetle ayrıldı. Tabi bu 3 puan bizi ligde oldukça rahatlattı. Son 7 haftada Mehmet Bulut hocamız ile süper bir çıkış yakalayarak yenilgi yüzü görmedik. Topladığımız bu puanlarla ligde üst sıralara yükseldik. Ben burada Mehmet Bulut hocamız başta olmak üzere teknik heyete ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi bu zorlu maçta yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Tokatspor aldığı 3 puanla 19 takımın bulunduğu ligde 13. sıradan 11. sıraya yükseldi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokatspor'u Rahatlatan Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement