TOKİ'de Hummalı Çalışma - Son Dakika
Yerel

TOKİ'de Hummalı Çalışma

TOKİ\'de Hummalı Çalışma

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte saha çalışmalarına hız veren Karesi Belediyesi, TOKİ Yeni Mahalle’de temizlik ve yenileme çalışmalarını başlattı.

22.04.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte saha çalışmalarına hız veren Karesi Belediyesi, TOKİ Yeni Mahalle'de temizlik ve yenileme çalışmalarını başlattı.

Mahalle ve sokaklarda yoğun bir şekilde temizlik ve yenileme çalışmaları yürüten Karesi Belediyesi ekipleri, TOKİ'de bulunan 112 Acil Komuta Merkezi için yapılacak olan kapalı otoparkın zeminine bin metrekare kilitli parke taşı döşedi. Belediye ekipleri kilit parke döşeme çalışmalarının yanı sıra otoparkın 10 araçlık kısmının da üzerini kapatacak. Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, TOKİ Yeni Mahalle'de bulunan sağlık ocağı ile 112 Acil Komuta Merkezi arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak için de kaldırım ve merdiven çalışması yaptı.

Tüm bu çalışmaların yanı sıra Karesi Belediyesi'nin eğitime katkısı ve okullara yaptığı destekler artarak devam ediyor. 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında okul bahçelerinde düzenlemeler yapan belediye, TOKİ Yeni Mahalle'deki Ali Rıza Güçkan Anaokulu'nun bahçesine de Atatürk büstü yaptı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOKİ'de Hummalı Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement