TOKİ İlkokulu Öğrencilerini Bekliyor - Son Dakika
Yerel

TOKİ İlkokulu Öğrencilerini Bekliyor

TOKİ İlkokulu Öğrencilerini Bekliyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 24 derslikli okul, konutların hak sahiplerine teslim edilmesiyle birlikte öğrencilerle buluşacak.

27.09.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 24 derslikli okul, konutların hak sahiplerine teslim edilmesiyle birlikte öğrencilerle buluşacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, yapımı tamamlanan okula müdür görevlendirmesinin yapıldığını, okulun donanım, görevli ve öğretmen kadrosu olarak eğitim öğretime hazır hale getirildiğini söyledi. TOKİ İlkokulu'nda incelemelerde bulunan Halis Çelik, Okul Müdürü Hayrettin Karadaş'tan okulun son durumu hakkında bilgiler aldı. Çelik, başlangıçta konutların teslimatının belirsizliği nedeniyle velilerin tereddüt yaşadığını belirterek konutların önümüzdeki günlerde teslimatının yapılmasıyla birlikte TOKİ İlkokulu'nun da eğitim öğretime başlayacağını belirtti. Halis Çelik,"24 derslikli TOKİ İlkokulu eğitim öğretime hazır bir şekilde öğrencilerini bekliyor. Okulumuzun idari ve öğretmen kadrosu hazır, gerekli donanımları tamamlandı. Şu ana kadar 90'a yakın öğrencimizin kaydı gerçekleştirildi. Konutların hak sahiplerine teslim edilmesiyle birlikte bu sayı çok daha yükselecektir. Öğrenci kayıtlarımız adres kayıt sistemine dayalı olarak e-okul sistemi aracılığıyla otomatik olarak güncellenecektir. Bu bağlamda tüm öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOKİ İlkokulu Öğrencilerini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement