TOKİ Kuraları Çekiliyor - Son Dakika
Yerel

TOKİ Kuraları Çekiliyor

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, TOKİ tarafından Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi’nde yaptırılan 665 konutun kura çekimlerinin 21 Ağustos 2015 günü saat 14.00’de, İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacağını belirtti.

20.08.2015 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, TOKİ tarafından Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi'nde yaptırılan 665 konutun kura çekimlerinin 21 Ağustos 2015 günü saat 14.00'de, İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda yapılacağını belirtti.

521 hak sahibine 665 konutun teslim edileceğini ifade eden Mehmet Uçum, "Bu süreçte, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile medeni bir işbirliği yürütülmüştür. Bu tür konularda partiler değil, Kars üstün değerdir" dedi.

AK Parti Milletvekili Mehmet Uçum, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergun Turan'ı daha önce makamında ziyaret etmiş, hak sahiplerinin sorunlarını görüşmüştü. TOKİ Başkanı M.Ergun Turan'a konuya gösterdiği özel ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Uçum, "Yarın yapılacak olan kura çekimi ile hak sahipleri dairelerini öğrenecekler. Sona gelinen süreçle vatandaşlarımızın mağduriyeti giderildi. Kura çekimi akabinde yapılacak işlemlerin sonucunda 15 Eylül'den itibaren aileler evlerine yerleşebilecektir. Seçimden önce bu sorunu hak sahiplerini mağdur etmeden çözeceğiz dediğimizde dar ve çıkarcı siyaset peşinde olan bazıları inanmamıştı, biz de onlara 'mahcup olacaksınız' demiştik. Bugün onların mahcup olduğu değer siyasetinin, dürüst siyasetin egemen olduğu gündür. Tüm hak sahiplerine hayırlı olsun" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOKİ Kuraları Çekiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement