TOKİ'nin Engelli İçin Yaptırdığı 2 Boş Daire İçin Başvuru Çağrısı - Son Dakika
Yerel

TOKİ'nin Engelli İçin Yaptırdığı 2 Boş Daire İçin Başvuru Çağrısı

TOKİ\'nin Engelli İçin Yaptırdığı 2 Boş Daire İçin Başvuru Çağrısı

Bilecik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Osman Gazi Mahallesinde engelliler için yaptırılan 2 daire için başvuru çağrısı yaptı.

18.11.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Osman Gazi Mahallesinde engelliler için yaptırılan 2 daire için başvuru çağrısı yaptı.

Açıklamada, Bilecik ili sınırları içerisinde TOKİ işbirliğinde yürütülen Sosyal Konut Projesi kapsamında toplam 144 adet konut yapıldığı ve alınan başvurulan sonucu Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından uygunluğuna karar verilen kişilerin konutlarının noter huzurunda yapılan kura sonucu teslim edildiği hatırlatıldı. Hak sahiplerinden bazılarının haklarından vazgeçtiği ve yedek listelerde bulunan hak sahiplerinin boş kalan konutlara yerleştirildiği belirtilen açıklamada, "Engelli kategorisinde yeterli başvuru olmaması nedeniyle ve engelli hak sahibi bir vatandaşın vefat etmesi sonucu, engelli kategorisinde 2 daire boş kalmıştır. Belirtilen başvuru şartlarını taşıyanlar arasında tekrar başvuru alınacaktır. Konutlar maliyet tutarları üzerinden uygun ödeme koşulları ile aylık 130 TL taksitli olarak satışa sunulacaktır.

Söz konusu konutlar için başvuruda bulunmak isteyen ve Bilecik ili sınırları içerisinde en az bir yıldır ikamet edenler başvurularını şahsen 22 Aralık 2014 tarihine kadar başvuru formu ve gerekli belgelerle birlikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapmaları gerekmektedir" denildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOKİ'nin Engelli İçin Yaptırdığı 2 Boş Daire İçin Başvuru Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement