Tolga Çevik Bir Haftada 5 Şehir Gezdi! - Son Dakika
Güncel

Tolga Çevik Bir Haftada 5 Şehir Gezdi!

Tolga Çevik Bir Haftada 5 Şehir Gezdi!

Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Arkadaşım Hoşgeldin ekibi İstanbul'da final yaptıktan sonra BKM organizasyonu ile Anadolu Turnesi için yola çıktı.

24.06.2014 09:35  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıl boyu BKM'de kendisini izlemeye gelenleri sahnesinde ağırlayan Tolga Çevik bu kez diğer şehirlerdeki izleyicilerine konuk oldu. Tüm sezon İstanbul'da kapalı gişe oynayan 'Arkadaşım Hoşgeldin' gösterisinin turne biletleri satışa çıktığı ilk günlerde tükenmişti.

Bursa'da turnelerine başlayan ekip ardından sırasıyla gittikleri Adana, Mersin, Antalya ve Denizli'de büyük ilgiyle karşılandı.

Gittikleri her yerde sevgi gösterileri ile karşılaşan ekibi görmek için izleyiciler ve bilet olmamasına rağmen bilet arayanlar salonun dışında doldu taştı. Gösterilerin sonunda hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler ise sahnenin başından bir dakika bile ayrılmadı. Çiçeklerle gittikleri her gösteriden uğurlanan ekip 21 Haziran'da İzmir Kültür Parkında turnesini tamamlayacak.

İzmirlilerle buluştuktan sonra Tolga Çevik ve Arkadaşım Hoşgeldin ekibi Eylül ayında Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşecek gösterilerine kadar küçük bir tatil yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tolga Çevik Bir Haftada 5 Şehir Gezdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement