Tolga Çevik'le Yola Devam - Son Dakika
Güncel

Tolga Çevik'le Yola Devam

Tolga Çevik\'le Yola Devam

Hopi için karakterden karaktere bürünen başarılı oyuncu ve komedyen Tolga Çevik'in rol alacağı yeni reklam filmleri gelecek dönemde de devam edecek.

23.10.2015 11:32  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hopi'nin başarısını değerlendiren Boyner Grup CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ile Hopi'nin marka yüzü Tolga Çevik, gelecek dönemde de birlikte ilerlemeye devam edecekleri mesajını verdiler.

Hopi için karakterden karaktere bürünen başarılı oyuncu ve komedyen Tolga Çevik'in rol alacağı yeni reklam filmleri gelecek dönemde de devam edecek. Başarılı oyuncu ve komedyen Tolga Çevik "Kampanyanın başarıya ulaşması beni çok mutlu ediyor. En başından beri güzel yorumlar alıyordum ancak artık sokakta insanlar beni durdurup 'Hopi şöyle bir kampanya yapsa ne güzel olur' diyerek önerilerini paylaşıyorlar. Hopi'nin bu kadar benimsenmesinden son derece memnunum. Boyner Grup ailesiyle ve Hopi ekibiyle çalışmak benim için çok güzel bir deneyim oldu. Kendimi aileden biri gibi hissediyorum" dedi.

Cem Boyner, "Hopi'nin kişiye özel bir alışveriş asistanı olduğunu anlatabilmek için reklam kampanyamızı 'herkesin bir Hopi'si var' teması üzerine kurguladık. Tolga Çevik'in üstün yeteneğiyle farklı karakterlerin Hopi'sini en iyi şekilde canlandıracağını ilk andan beri biliyorduk. Hopi'nin bugün yakaladığı başarıda Tolga'nın da önemli payı var. Markamızı kullanıcılarına tanıtan ve sevdiren elçimiz oldu. Önümüzdeki dönem gerçekleştireceğimiz yeni çalışmalarla bu başarıyı daha ileriye taşıyacağız. Tolga'ya bugüne kadarki emeğinden ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tolga sadece marka yüzümüz değil, artık ailemizden biri…" diye konuştu.

Hopi'de hedef 5 milyon üye

Nisan 2015'te lanse edilen Hopi'nin 2015 yılsonunda 4 milyon, birinci yılının sonunda 5 milyon üyeye ulaşması hedefleniyor. Hopi ekosisteminde hazırgiyimden ayakkabıya, otel rezervasyonundan araç kiralamaya, online kitap alışverişinden online hazırgiyim alışverişine, eğlenceden elektroniğe kadar 35 civarında üye marka bulunuyor. Hopi üye marka sayısının 2015 yılsonunda 55'e, birinci yılın sonunda 100'lü sayılara yükselmesi planlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tolga Çevik'le Yola Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı
    16:42 Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı

    Polonya, Portekiz ve Danimarka'dan gelen öğrenciler Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'yi ziyaret etti. Başkan Şehirli, öğrencilere hoş geldiniz diyerek, şehirlerini ve ilçelerini tanıtmalarını istedi. Ayrıca, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

  • Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor
    16:39 Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor

    Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından düzenlenen 'Edebiyatta Çeviri ve Karşılıklı Öğrenme' konulu seminer, Türkiye ve Çin'den yazar ve şairleri bir araya getirdi. Seminer, Türklerin Çin edebiyatına olan ilgisini ortaya koyarken, Türk yayıncıların Çin'deki etkinliklere katılımı iki ülke arasındaki bağları güçlendirdi. Kırmızı Kedi Yayınevi, Çin'de ofisi bulunan ilk Türk yayınevi olma özelliğini taşıyor ve Çin edebiyatından daha fazla yazarı Türkiye'ye kazandırmayı hedefliyor.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti
    16:37 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi tarafından Atalık yerli tohumlardan üretilen fideler üreticilere hibe edildi. Atalık tohumlardan üretilen fidelerle 1,5 milyonluk tasarruf yapıldı.

  • Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor
    16:37 Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

    Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama servisi ekipleri, ilçe genelinde 6 araç ve 16 personelle ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Nazilli halkının rahat bir yaz geçirmesi ve hastalıkların önüne geçebilmek için periyodik aralıklarla gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları son dönemde yaz sıcaklıklarının erken başlamasıyla hız kazandı.


Advertisement