Tolga Zengin'den Beşiktaş'a Kötü Haber - Son Dakika
Spor

Tolga Zengin'den Beşiktaş'a Kötü Haber

Spor Toto Süper Lig'de dün Fenerbahçe ile oynanan derbi karşılaşmasında sakatlanan Beşiktaşlı kaleci Tolga Zengin'den kötü haber geldi.

23.03.2015 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de dün Fenerbahçe ile oynanan derbi karşılaşmasında sakatlanan Beşiktaşlı kaleci Tolga Zengin'den kötü haber geldi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Fenerbahçe derbisinde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Tolga Zengin'in MR'ının çekildiği kaydedilerek, "Tolga'nın sağ arka adalesinde (biceps femoris tendonu) 4. derece yırtık tespit edildi" denildi.

Sakatlığı oldukça ciddi olan Tolga'nın sezonu kapattığı ileri sürüldü.

Tolgay taburcu edildi

Fenerbahçe derbisinde rakip oyuncu Emre Belözoğlu ile kafa kafaya çarpışan, sonrasında da müsabakaya devam edemeyen ve hastaneye kaldırılan siyah-beyazlı futbolcu Tolgay Arslan'ın taburcu edildiği duyuruldu.

Beşiktaş Kulübü'nden bu oyuncuyla ilgili yapılan açıklamada ise, "Sağlık kontrolü için Acıbadem Kadıköy Hastanesi'ne götürülen Tolgay'ın burada tomografisi çekildi ve herhangi bir bulguya rastlanmadı. Tedbir amaçlı Acıbadem Fulya Sporcu Sağlığı Merkezi'nde bir gece kontrol altında tutulan oyuncu, bugün taburcu edildi" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tolga Zengin'den Beşiktaş'a Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement