Tolgahan Sayışman'dan Prens Öpücüğü - Son Dakika
Magazin

Tolgahan Sayışman'dan Prens Öpücüğü

Gani Müjde imzalı "Bizans Oyunları-Game Of Bizans"ın yeni fragmanına Tolgahan Sayışman ile Tuvana Türkay'ın öpüşme sahneleri damga vurdu.

06.12.2015 09:48  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bizans prensi Adonis'i canlandıran Sayışman ve Maya kızı Ayçörek rolündeki Türkay'ın zindandaki öpüşme sahnesi, sosyal medyada da ses getirdi.

16 OCAK'TA VİZYONA GİRİYOR

Yönetmenliğini Gani Müjde'nin yaptığı; başrollerini Tolgahan Sayışman, Tuvana Türkay, Murat Dalkılıç, Ünal Yeter, Gonca Vuslateri ve Gürkan Uygun'un paylaştığı Bizans Oyunları (Game Of Bizans) 16 Ocak 2016'da vizyonda olacak.

TÜRKAY, ÇIRILÇIPLAK KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, Bizans Oyunları filmi için çırılçıplak soyunup şelalede yıkandı. Türkay bu sahneler için saatlerce suda kaldı.


Tolgahan Sayışman\'dan Prens Öpücüğü

Son Dakika Magazin Tolgahan Sayışman'dan Prens Öpücüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • isimsiz: ya anlamıyorum katdeşim bildiğin fatih sultan mehmet ile dalga geçilmiş ayıp ya 11 2 Yanıtla
  • deli kadir: türkiyenin yüzkaraları taklitçi ucubeler 12 0 Yanıtla
  • Mlk atş: Gelde sonra ahlak sor bu türkiyeye 9 1 Yanıtla
  • .: Almanya başta olmak üzere,yurtdışında yaşayan gençlerimizin provokasyona gelip olay yapmamalarını,tarihi bilmeyen kişilerin siyaset yapmamalarını,facebook/tweetter gibi yerlerden üyeliklerini silmelerini,live chat sayfalarına girmemelerini,gece saat 23 den sonra internette gezinmemelerini,shisha barlara takılmamalarını,gece hayatından uzak durmalarını,mc donalds/burger king gibi yerlerde yememelerini, tavsiye ederim. 0 1 Yanıtla
  • DÇK ( Dünyayı Çiftçilik Kurtaracak ): Arap,NATOveAB oyununa geldik.Vatanımız savaşa sürüklenmekte.Rusya ile yine dost olmalıyız.Bizimkiler camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların,,din bekçiliğini,,yaparak),NATOnun arkasına saklanarak,Dünyanın hakimi olabileceklerini sanarlar.Zaman,,atom çağı,,(Bilim,Teknoloji).Beyinler değişmesse,geleceğimiz karanlık.Araplar ve diğer müslüman ülkeler bize ve Turkmenlere askeri destek versinler.Sadece sebze ve meyveyi bizden alarak bize destek vermek istiyorlar.Sebze ve meyveler 0 0 Yanıtla

Advertisement