Tolgay Arslan Kendisini İkna Eden Beşiktaşlı Futbolcuyu Açıkladı - Son Dakika
Spor

Tolgay Arslan Kendisini İkna Eden Beşiktaşlı Futbolcuyu Açıkladı

Tolgay Arslan Kendisini İkna Eden Beşiktaşlı Futbolcuyu Açıkladı

Tolgay Arslan, Trabzonspor’dan maddi olarak daha iyi bir teklif almasına rağmen Beşiktaş’ı seçtiğini ifade ederken, Gökhan Töre ile yaptığı telefon görüşmelerinin bu tercihinde etkili olduğunu açıkladı.

28.01.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal’ın yeni transferi Tolgay Arslan ilk röportajını Alman basınına verdi. Hamburger Morgenpost’a konuşan başarılı oyuncu, transferi ve merak edilenleri yorumladı.

Tolgay, “Trabzonspor’un çok iyi bir teklifi vardı. Başkan bile benim için Almanya’ya geldi. Bu benim için büyük onur. İki kulüp de bana büyük ilgi gösterdi. Trabzon’un teklifi maddi olarak daha büyüktü. Ancak para her zaman belirleyici olmuyor” dedi.

24 yaşındaki futbolcu, “Gökhan Töre’yle telefonda birçok kez konuştuk. Beşiktaş’a gelmem için ikna olmamda onun da payı var. Bundan sonra mümkün olduğu kadar çok forma giyip takıma yardımcı olmak istiyorum. 1-2 hafta içerisinde ailem de İstanbul’a gelecek” diye konuştu.

Beşiktaş’ı tercih etmesiyle ilgili olarak “Kalbim karar verdi” yorumunu yapan Tolgay, “Siyah-beyazlı formayı giyeceğim için çok mutluyum. Çok telaşlı bir süreç yaşadım. Hemen bavullarımı toplayarak Türkiye’nin yolunu tuttum. Bu arada küçük de bir kaza geçirdim. Düştüm ve bir parmağımı kırdım” ifadelerini kullandı.

Hamburg aşkı

Hamburg’a veda etmesini de yorumlayan başarılı futbolcu, “Aslında Hamburg’da seve seve kalırdım, bu bir sır değil. Çünkü Hamburg benim kulübüm. Her zaman da öyle kalacak. Onlar için hep en iyisini istiyorum” dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tolgay Arslan Kendisini İkna Eden Beşiktaşlı Futbolcuyu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement