Son dakika Kartal haberleri, Kartal son dakika, son dakika Kartal

Son Dakika Kartal Haberleri

  • Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çanakkale Zaferi'ni Anma Törenlerine Katıldı
    10:35 Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çanakkale Zaferi'ni Anma Törenlerine Katıldı

    Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yılında, ilçede düzenlenen anma ve kutlama törenleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törenlere Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı ve ilçe protokolü de katıldı. Başkan Yüksel, ayrıca şehitlerin kabrini ziyaret ederek dua etti ve Çanakkale Zaferi'nin önemini vurguladı.

  • Tunceli'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi törenle kutlandı
    16:17 Tunceli'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi törenle kutlandı

    Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, Kaymakam ve Belediye Başkanı çelenk sundu. Törenin ardından öğrencilerin katıldığı programda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Törene, ilçe yöneticileri, gaziler, şehit yakınları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

  • Kartal Belediye Başkanı Yüksel, Vizyon Projelerini Tanıttı
    17 Mar Kartal Belediye Başkanı Yüksel, Vizyon Projelerini Tanıttı

    Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ‘Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı’nda Kartal'ın Gelecek Vizyonu' adlı proje tanıtımında ilçede hayata geçirilen ve gelecek 5 yılda gerçekleştirilecek çalışma ve projeleri anlattı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar ilçesinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi
    16 Mar Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar ilçesinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar ilçesinde vatandaşlarla iftar sofrasında ve teravih namazında bir araya geldi. İftar programında konuşan Başkan Büyükkılıç, 'Biriz, beraberiz, hep beraber Kayseri'yiz. Belediyecilik zaten bizim işimiz' dedi.

  • Kabataş Erkek Liseliler Derneği, Balkan Savaşı şehitleri için anma töreni düzenledi
    07 Mar Kabataş Erkek Liseliler Derneği, Balkan Savaşı şehitleri için anma töreni düzenledi

    Kabataş Erkek Liseliler Derneği tarafından, Balkan Savaşı'nda hayatını kaybeden Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri için anma töreni düzenlendi. Törende, şehitler için lokma dağıtımı da yapıldı. Törene öğrenciler, öğretmenler ve siyasiler katıldı. Tören sırasında konuşan BJK-Kabataş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, şehitlerin bıraktığı mirasa sahip çıkacaklarını belirtti.

  • İstanbul'da seçmen sayısı 36 bin 455 kişi azaldı
    07 Mar İstanbul'da seçmen sayısı 36 bin 455 kişi azaldı

    Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 11 milyon 314 bin 516 kişinin sandık başına gideceği İstanbul'da, geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne göre 36 bin 455 kişi düştü. İstanbul'da en az seçmenin bulunduğu Adalar'da 13 bin 682 kişi sandığa gidecek, en çok seçmenin yer aldığı Esenyurt'ta ise 642 bin 455 kişi sandığa gidecek. İstanbul'daki ilçelerin seçmen ve sandık sayıları da verilmiştir.

  • DSP İstanbul Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtıldı
    02 Mar DSP İstanbul Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtıldı

    DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, İstanbul'da büyükşehir belediyesi ve ilçe belediye başkanlıklarına aday olduklarını açıkladı. Aksakal, partisinin görevinin küresel emperyalist sistemin elemanlarıyla mücadele etmek olduğunu belirtti.

  • Murat Kurum: 'Arnavutköy'ümüzün derelerini tamamen ıslah edeceğiz'
    28 Şub Murat Kurum: "Arnavutköy'ümüzün derelerini tamamen ıslah edeceğiz"

    Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Arnavutköy'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Arnavutköy'ün derelerini tamamen ıslah edeceklerini ve yağmurda Arnavutköy'ün su basmayacağını söyledi. Kurum, Arnavutköy'deki problemleri dile getirerek, Arnavutköy için yapacakları projeleri anlattı.

  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kurum: '15 Nisan'da başvurularını almaya başlayacağız'
    28 Şub İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kurum: "15 Nisan'da başvurularını almaya başlayacağız"

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal'da Uğur Mumcu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

  • Murat Kurum, Kartal'daki Uğur Mumcu Cemevi'ni Ziyaret Etti
    28 Şub Murat Kurum, Kartal'daki Uğur Mumcu Cemevi'ni Ziyaret Etti

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal'da bulunan Uğur Mumcu Cemevi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kurum, 1 Nisan'dan itibaren Alevi kardeşlerimize yakışır cemevlerini yapacaklarını ve cemevi inşaatını İBB olarak yürüteceklerini söyledi. Kurum, Kartal'da canların ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

  • Murat Kurum: Biz hep çalışan ve üreten taraftayız
    27 Şub Murat Kurum: Biz hep çalışan ve üreten taraftayız

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Kartal'da yaptığı konuşmada, İstanbul'un son 5 yıldır kaderine terk edildiğini ve bu süreçte hiçbir mücadele vermeyen bir yönetimle karşılaşıldığını belirtti. Kurum, İstanbul'un geleceği için mücadele edeceklerini ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla yollarına devam edeceklerini vurguladı.

  • İBB Başkan Adayı Kurum, Fidanbaşı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği'ni ziyaret etti
    27 Şub İBB Başkan Adayı Kurum, Fidanbaşı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği'ni ziyaret etti

    İBB Başkan Adayı Kurum, Fidanbaşı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği'ni ziyaret etti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: "Algı üreten tarafta hiçbir zaman olmadık" "Bizim referansımız, milletimizdir" Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı...

  • Murat Kurum, Kartal'da Fidanbaşı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği'ni ziyaret etti
    27 Şub Murat Kurum, Kartal'da Fidanbaşı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği'ni ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal'da Fidanbaşı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği'ni ziyaret etti. Kurum, "Hep üreten tarafta olacağız. Algı üreten tarafta hiçbir zaman olmadık. Biz hep, milletimiz istediklerini gerçekleştiren tarafta olduk. Kişinin lafına bakılmaz, bizim aynamız; işimiz. Bizim referansımız, milletimizdir. Biz bugüne kadar sırtımızı milletimize yasladık" dedi.

  • Murat Kurum, Kartal'da Mülkiyet Sorununu Çözeceğini Söyledi
    27 Şub Murat Kurum, Kartal'da Mülkiyet Sorununu Çözeceğini Söyledi

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, tüm Kartal'da mülkiyet sorununu ortadan kaldıracaklarını ve riskli yapıları yok edeceklerini belirtti. Kurum, Kartal'ın CHP belediyeciliğinden bıktığını ve AK Parti'nin hizmet anlayışını tercih ettiğini söyledi. Ayrıca, Kartal'da hayata geçirecekleri projeleri de anlattı.

  • BAL 11. Grup Maçında Bingöl Gençspor, Hacılar Erciyesspor'u Yendi
    27 Şub BAL 11. Grup Maçında Bingöl Gençspor, Hacılar Erciyesspor'u Yendi

    Bingöl Gençspor ile Hacılar Erciyesspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup 17. hafta maçında Bingöl Gençspor, 3-1'lik skorla galip geldi. Maçta goller Murat Şahin Açıkalın, Adnan Kuruoğlu ve Bora Barlas tarafından atıldı.

  • AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Sultanbeyli'ye 100 Projeyle Yeni Bir Dönem Başlattı
    26 Şub AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Sultanbeyli'ye 100 Projeyle Yeni Bir Dönem Başlattı

    Cumhur İttifakı AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen tanıtım programında, Sultanbeyli'ye yapacakları 100 proje hakkında bilgi verdi. Tombaş, kentsel dönüşüm, metro hatları, ücretsiz ring seferleri, gençlik projeleri, teknoloji merkezi, kadınların desteklenmesi gibi birçok konuda vaatlerde bulundu.

  • Başkan Büyükkılıç, 5 yılda yapılacak projeleri anlattı
    26 Şub Başkan Büyükkılıç, 5 yılda yapılacak projeleri anlattı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gelecek 5 yıllık dönemde hayata geçirilecek projelerini düzenlenen toplantı ile açıkladı.

  • Kartal Belediyesi Üç Büyük Projenin Açılışını Yaptı
    25 Şub Kartal Belediyesi Üç Büyük Projenin Açılışını Yaptı

    Kartal Belediyesi, Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi, Sabiha Bengütaş Kreşi ve Trafik Eğitim Parkı'nın aralarında bulunduğu üç büyük projenin açılışını düzenlediği törenle yaptı. Başkan Yüksel, hizmetin siyasetten ayrı bir konu olduğunu belirterek projelerin Kartal halkına hayırlı olmasını diledi. Açılış törenine birçok katılımcı ve vatandaş da katıldı. Kültür Merkezi'nin yanı sıra kreş, trafik eğitim parkı ve diğer projeler de hizmete açıldı.

  • Kartal Belediyesi Kadın Buluşması Paneli
    20 Şub Kartal Belediyesi Kadın Buluşması Paneli

    Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Cumhuriyet Kadınları Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen 'Bir Bilene Danışıyorum Kadın Buluşması' kapsamında yarın saat 11.00'de panel düzenlenecek. İki oturum halinde yapılacak eğitimler, Kartal Belediyesi Eğitim Çadırı'nda yürütülecek.

  • Ressam ve yazar Hurşit İlbeyi'nin 'Pozitif Hayatlar' sergisi Kartal'da açıldı
    20 Şub Ressam ve yazar Hurşit İlbeyi'nin 'Pozitif Hayatlar' sergisi Kartal'da açıldı

    Ressam ve yazar Hurşit İlbeyi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temalı kişisel resim sergisi, Kartal Belediyesi Fuaye Alanı'nda açıldı. Açılış törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, ADD Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan ve diğer katılımcılar da katıldı.

  • Kartal Belediyesi Afet Lojistik Merkezi Açıldı
    18 Şub Kartal Belediyesi Afet Lojistik Merkezi Açıldı

    Kartal Belediyesi tarafından projelendirilen Neriman-Sami Türkdoğan Aşevi ve Gıda Bankası ile olası bir afet durumunda tüm koordinasyon sürecinin yürütüleceği Afet Lojistik Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

  • Memleket Partisi, İstanbul il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
    17 Şub Memleket Partisi, İstanbul il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

    Memleket Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul il ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Berk Hacıgüzeller oldu. Parti Genel Başkanı Muharrem İnce, aday tanıtım toplantısında eğitim sistemi ve ekonomiyle ilgili eleştirilerde bulundu.

  • İBB, elektrikli scooter işletmeciliği için 34 bin 783 izin verdi
    15 Şub İBB, elektrikli scooter işletmeciliği için 34 bin 783 izin verdi

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, kent sınırları içinde elektrikli scooter işletmeciliği yapmak isteyen firmalara 34 bin 783 elektrikli scooter için izin verildi. Toplantıda alınan kararla birlikte kentte işletilen e-scooter sayısı 27 bin 782'den 34 bin 783'e yükseltildi. İlçe bazında dağılım ise ayrıntılı olarak verildi.

  • İstanbul Valiliği, İstanbul'daki okulların deprem raporunu açıkladı
    15 Şub İstanbul Valiliği, İstanbul'daki okulların deprem raporunu açıkladı

    İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul'daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı.

  • İstanbul Valiliği, okulların deprem durumuna dair raporunu açıkladı
    15 Şub İstanbul Valiliği, okulların deprem durumuna dair raporunu açıkladı

    İstanbul Valiliği, okulların deprem durumuna ilişkin raporunu kamuoyuna açıkladı. İstanbul'daki riskli ve boşaltılan okul sayısını açıklayan İstanbul Valiliği, yapılan incelemede okulların 1428'inin riskli olduğu tespit edilmiştir'' ifadelerini kullandı.

  • CHP'NİN İSTANBUL İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI
    13 Şub CHP'NİN İSTANBUL İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI

    9 ilçede mevcut belediye başkanlarının aday gösterilmemesi protestolara neden oldu Altan ÇİMEN - Burak KESKİNCİ - Emine DERYA - Erdi DEMİR / CHP'nin İstanbul İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

  • CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtıldı
    13 Şub CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtıldı

    Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul'da 39 ilçe belediye başkan adayları Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Avcılar ve Sarıyer başta olmak üzere 9 ilçede mevcut başkanlar aday gösterilmedi.

  • CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtıldı
    13 Şub CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtıldı

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul'da 39 ilçe belediye başkan adayını Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir programda tanıttı. Avcılar ve Sarıyer başta olmak üzere 9 ilçede mevcut başkanlar aday gösterilmedi. Aday tanıtım toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve çok sayıda partili katıldı. Ekrem İmamoğlu'nun konuşması zaman zaman protestolar nedeniyle kesildi.

  • CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtıldı
    13 Şub CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtıldı

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul'da 39 ilçe belediye başkan adayını Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir programda tanıttı. Avcılar ve Sarıyer başta olmak üzere 9 ilçede mevcut başkanlar aday gösterilmedi. Aday tanıtım toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve çok sayıda partili katıldı. Ekrem İmamoğlu'nun konuşması zaman zaman protestolar nedeniyle kesildi.

  • CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtıldı
    13 Şub CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtıldı

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul'da 39 ilçe belediye başkan adayını Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir programda tanıttı. Avcılar ve Sarıyer başta olmak üzere 9 ilçede mevcut başkanlar aday gösterilmedi. Aday tanıtım toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve çok sayıda partili katıldı. Ekrem İmamoğlu'nun konuşması zaman zaman protestolar nedeniyle kesildi.

  • CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısında Açıklandı
    13 Şub CHP İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısında Açıklandı

    CHP İstanbul İlçe Adayları, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda alfabetik sıraya göre açıklandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in konuşmalarının ardından 39 ilçenin adayları tek tek sahneye çağrıldı.

  • Kartal Belediyesi Kadın Buluşması Paneli Düzenlendi
    12 Şub Kartal Belediyesi Kadın Buluşması Paneli Düzenlendi

    Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kartal Gönüllüleri tarafından ilçede yaşayan kadınların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hazırlanan 'Bir Bilene Danışıyorum Kadın Buluşması' paneli düzenlendi. Panelde kadınların sorunları, bağımlılıkla mücadele, kadına yönelik şiddetle mücadele ve kadın hakları ele alındı.

  • Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Gümüşhane Dernekleri Toplantısına Katıldı
    11 Şub Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Gümüşhane Dernekleri Toplantısına Katıldı

    Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Gümüşhane Dernekleri yönetimlerinin düzenlediği toplantıya katıldı. Başkan Yüksel, toplantıda Kartal'da ikamet eden Gümüşhanelilere seslenerek, belediyenin yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

  • Arif Dağlar için anma töreni düzenlendi
    10 Şub Arif Dağlar için anma töreni düzenlendi

    Kartal Belediyesi, 2004-2009 yıllarında belediye başkanlığı görevinde bulunan ve dört yıl önce hayatını kaybeden Arif Dağlar için anma töreni düzenledi. Törene Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Dağlar Ailesi'nin yakınları ve birçok siyasi temsilci katıldı. Tören sırasında Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

  • 'Huzur İstanbul' Denetiminde Araçlar Didik Didik Arandı
    10 Şub 'Huzur İstanbul' Denetiminde Araçlar Didik Didik Arandı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü, Güven Timleri Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerinden oluşan 300 polis, Kartal genelinde çeşitli noktalarda ve caddelerde araçları durdurarak arama ve Genel Bilgi Toplama kontrolü yaptı.

  • İstanbul'da 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldı
    10 Şub İstanbul'da 'Huzur İstanbul' denetimi yapıldı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 'Huzur İstanbul' denetimi gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü, Güven Timleri Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerinden oluşan 300 polis, Kartal genelinde çeşitli noktalarda ve caddelerde denetimler yaptı. Araçlar aranırken, sürücülerin ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yapıldı.

  • Kartal'da umuma açık alanlar ve restoranlar denetlendi
    09 Şub Kartal'da umuma açık alanlar ve restoranlar denetlendi

    Kartal'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda 300 polisin katılımıyla umuma açık alanlar ve restoranlarda denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde kişilerin kimlik sorgulamaları ve üst aramaları yapıldı, uyuşturucu madde bulunan bir kişi gözaltına alındı.

  • Kartal'da umuma açık alanlar ve restoranlar denetlendi
    09 Şub Kartal'da umuma açık alanlar ve restoranlar denetlendi

    Kartal'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda 300 polisin katılımıyla umuma açık alanlar ve restoranlarda denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde kişilerin kimlik sorgulamaları ve üst aramaları yapıldı, uyuşturucu madde bulunan bir kişi gözaltına alındı.

  • Nazilli Ülkü Ocakları, askere giden Bilal Kartal'a uğurlama töreni düzenledi
    08 Şub Nazilli Ülkü Ocakları, askere giden Bilal Kartal'a uğurlama töreni düzenledi

    Nazilli Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı, vatan görevini yapmak için askere giden Bilal Kartal'a uğurlama töreni düzenledi. Tören sırasında İstiklal Marşı okundu ve Ülkücü Yemini edildi. Başkan Fatih Özmen, Bilal Kartal'ı alkışlar eşliğinde uğurlarken, tüm Ülkü Ocakları Teşkilatı'na teşekkür etti.

  • Kartal'da uyuşturucu sevkiyatı yapan moto kurye yakalandı
    07 Şub Kartal'da uyuşturucu sevkiyatı yapan moto kurye yakalandı

    Kartal'ın Esentepe Mahallesi'nde bir moto kuryenin uyuşturucu sevkiyatı yaptığı bilgisi üzerine polis tarafından yapılan operasyonda, moto kurye ve bir şahıs yakalandı. Motosiklette yapılan aramada yüklü miktarda bonzai adlı uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

  • Adnan Kahveci'nin ölüm yıl dönümünde anma töreni düzenlendi
    06 Şub Adnan Kahveci'nin ölüm yıl dönümünde anma töreni düzenlendi

    Kartal Belediyesi, eski Devlet Bakanı Adnan Kahveci'nin ölüm yıl dönümünde anma töreni düzenledi. Törene siyasetçiler, aile üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

  • İstanbul'da Cinayet İşleyen Şahıs Elazığ'da Yakalandı
    03 Şub İstanbul'da Cinayet İşleyen Şahıs Elazığ'da Yakalandı

    İstanbul'da 7 yıl önce bir cinayete karışan ve hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulunan şahıs, Elazığ'da yakalandı. 2017 yılında İstanbul Kartal'da yaşanan bir kavganın ardından meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Şüpheli şahıs, Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.

  • CHP Kartal İlçe Başkanı Gökhan Yüksel, Partililerle Buluştu
    03 Şub CHP Kartal İlçe Başkanı Gökhan Yüksel, Partililerle Buluştu

    CHP Parti Meclisi tarafından yeniden aday gösterilen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, partililer ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, Kartal'a daha fazla hizmet sunmak için birlikte yola çıktıklarını belirtti.

  • Göynücek Kaymakamı Mustafa Kartal başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi
    31 Oca Göynücek Kaymakamı Mustafa Kartal başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi

    Göynücek Kaymakamı Mustafa Kartal başkanlığında, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine yönelik alınacak tedbirlerin görüşüldüğü Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Mahmut Can Mantaş ve İlçe Emniyet Amiri Uğur Buğra Akkoyunlu'nun yanı sıra ilgili kurumların amirleri katıldı.

  • Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Şehit Babası Kadir Yabalak'ı Ziyaret Etti
    28 Oca Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Şehit Babası Kadir Yabalak'ı Ziyaret Etti

    Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan şehit babası Kadir Yabalak'ı ziyaret etti. Topsakaloğlu, ziyaret sırasında geçmiş olsun dileklerini ileterek, şehit babasının herhangi bir talebi olup olmadığını sordu. Kadir Yabalak ise kendisine gösterilen ilgi ve alakadan memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

  • Kütahya'da Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 2 Yaralı
    27 Oca Kütahya'da Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 2 Yaralı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti, araçtaki diğer iki kişi ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden sürücünün Emet İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yaptığı belirtildi.

  • CHP'de 209 seçim çevresi adayları belli oldu
    27 Oca CHP'de 209 seçim çevresi adayları belli oldu

    Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 8'i büyükşehir, 13'ü il belediye başkan adayı olmak üzere toplam 209 seçim çevresi adayları belli oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Genel Merkez binasında düzenlenen Parti Meclisi (PM) toplantısında adayları açıkladı.

  • CHP, 209 belediye başkan adayını daha belirledi
    27 Oca CHP, 209 belediye başkan adayını daha belirledi

    CHP, 31 Mart'taki yerel seçimlere az bir zaman kala aralarında büyükşehirlerin de olduğu 209 il ve ilçede belediye başkan adaylarını belirledi. CHP, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i yeniden aday gösterirken, Diyarbakır'da Cafer Pekdemir, Muğla'da Ahmet Aras, Denizli'de Bülent Nuri Çavuşoğlu, Erzurum'da Atlıhan Atila, Trabzon'da Hasan Süha Saral, Van'da Şükrü Şahar, Sakarya'da ise Azize Çeroğlu aday olarak belirlendi.

  • Yenimahalle Belediyesi Anadolu Mahallesi'nde Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı
    22 Oca Yenimahalle Belediyesi Anadolu Mahallesi'nde Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı

    Yenimahalle Belediyesi, Anadolu Mahallesi'ne konumlandırdığı Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı. Açılış törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve birçok katılımcı katıldı. Yenimahalle Evi, Anadolu ve Güzelyaka Mahallesi sakinlerine hizmet verecek ve sosyal etkinliklerin gerçekleştirileceği bir merkez olacak.

  • Erdoğan İstanbul İlçe Adaylarını Açıkladı... 'Bu Güzel Şehir 5 Yıl Gibi Kısa Sürede Çeyrek Asırlık İrtifa Kaybı Yaşadı'
    21 Oca Erdoğan İstanbul İlçe Adaylarını Açıkladı... "Bu Güzel Şehir 5 Yıl Gibi Kısa Sürede Çeyrek Asırlık İrtifa Kaybı Yaşadı"

    AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'da 37'si AKP'den ve 2'si MHP'den olmak üzere 39 ilçenin adaylarını açıkladı. Erdoğan, "Son 5 yılda yeniden o eski günlerini hatırlatan ihmallere maruz kaldı. Tüm dünyanın gözbebeği olan bu güzel şehir 5 yıl gibi çok kısa sürede neredeyse çeyrek asırlık irtifa kaybı yaşadı" dedi. Erdoğan ayrıca, "Rahmetli Deniz Baykal ile pek çok konuda anlaşmazdık ama siyasi birikimini takdir ederdik. Bay Kemal ile çok kavgamız oldu ama onun da kendine göre bir tarzı, üslubu ve misyonu vardı. CHP'nin mevcut Genel Başkanı Özgür efendi ise daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı" diye konuştu.

  • Cumhur İttifakı'nın İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu
    20 Oca Cumhur İttifakı'nın İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu

    İstanbul'da Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'nin 37 ve MHP'nin 2 olmak üzere Cumhur İttifakı'nın 39 ilçe belediye başkan adayı belli oldu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
    20 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhur İttifakı'nın İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Adaylar, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Erdoğan, adayları tanıttıktan sonra yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarına davet etti ve zafer türküleriyle bir arada olacaklarını belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
    20 Oca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimi için AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, yeniden aday gösterildi. Ahmet Cin, 5 yıl boyunca gerçekleştirdikleri işlerin ardından yeni hizmet ve eserler kazandırma zamanı olduğunu belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
    20 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda, İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

  • AK Parti Sarıyer İlçesi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Kimdir?
    20 Oca AK Parti Sarıyer İlçesi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Kimdir?

    AK Parti'de İstanbul ilçe belediye başkan adayları netleşti. İstanbul'un Sarıyer Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun oldu. İşte Hüseyin Coşkun'nun hayatı ve siyasi kariyeri...

  • AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin Kimdir?
    20 Oca AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin Kimdir?

    AK Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Murat Kurum'un ardından Kartal Belediye Başkan Adayı olarak Mevlüt Öztekin'i açıkladı. Öztekin, 1981 doğumlu olup, Kağıthane İmam Hatip Lisesi'ni bitirdikten sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Siyasi kariyerine AK Parti'de başlayan Öztekin, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş ve 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
    20 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

    AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Üsküdar'da Hilmi Türkmen, Esenler'de Tevfik Göksu, Bayrampaşa'da İlknur Kovaç Bayraktar, Tuzla'da Şadi Yazıcı aday oldu. İşte tüm isimler...

  • AK Parti'nin Tuzla Belediye Başkan Adayı Şadi Yazıcı
    20 Oca AK Parti'nin Tuzla Belediye Başkan Adayı Şadi Yazıcı

    AK Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayını açıkladıktan sonra Tuzla Belediye Başkan Adayı olarak Şadi Yazıcı'yı gösterdi. Şadi Yazıcı, 3 dönemdir Tuzla Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.

  • AK Parti Kartal İlçesi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya Kimdir?
    20 Oca AK Parti Kartal İlçesi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya Kimdir?

    Ak Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına Murat Kurum'u aday gösterirken, Kartal Belediye Başkan Adayı olarak Hüseyin Karakaya'yı seçti. Karakaya, siyaset ve belediyecilik kariyerine Pendik Belediyesi'nde başlamış ve Kartal'da İl Genel Meclis üyeliği yapmıştır.

  • Dün gece hepsi arandı! İşte AK Parti'nin İstanbul'da ilçe belediye başkan adayları
    20 Oca Dün gece hepsi arandı! İşte AK Parti'nin İstanbul'da ilçe belediye başkan adayları

    AK Parti'de bugün açıklanacak İstanbul ilçe belediye başkan adayları netleşti. İşte kulislere göre adaylığı tebliğ edilen İstanbul'daki ilçe belediye başkan adayları...

  • Erzurum, Ardahan, Ağrı, Tunceli, Iğdır, Kars ve Erzincan'da Öğrencilere Karneleri Verildi
    19 Oca Erzurum, Ardahan, Ağrı, Tunceli, Iğdır, Kars ve Erzincan'da Öğrencilere Karneleri Verildi

    Erzurum, Ardahan, Ağrı, Tunceli, Iğdır, Kars ve Erzincan'da düzenlenen törenlerle öğrencilere karneleri verildi. Erzurum'da 166 bin 623 öğrenci karne sevinci yaşarken, Ardahan'da 16 bin 44 öğrenci, Ağrı'da 140 bin öğrenci, Tunceli'de 10 bin 191 öğrenci, Iğdır'da 41 bin 674 öğrenci, Kars'ta 59 bin 700 öğrenci ve Erzincan'da 44 bin 535 öğrenci karnelerini aldı.

  • Yeniden Refah Partisi 56 Belediye Başkan Adayını Açıkladı
    18 Oca Yeniden Refah Partisi 56 Belediye Başkan Adayını Açıkladı

    Yeniden Refah Partisi, 1 büyükşehir, 3 il ve 53 ilçe olmak üzere toplamda 56 belediye başkan adayını daha açıkladı. Şarkıcı Davut Güloğlu da Düzce Belediye Başkan adayı oldu.

  • Edremit Belediyesi Yol Yapım ve Çalışmalarına Devam Ediyor
    17 Oca Edremit Belediyesi Yol Yapım ve Çalışmalarına Devam Ediyor

    Edremit Belediyesi, kent merkezindeki doğal gaz çalışmalarının ardından bozulan cadde ve sokak yollarını hızla yenilemeye devam ediyor. Fen İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile daha güvenli bir ulaşım sağlanırken şehrin görünümü de çağdaş ve estetik bir hale getiriliyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yol bakım ve onarım çalışmalarının devam edeceğini belirterek daha iyi bir Edremit için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

  • Edremit Belediyesi Yol Yapım ve Çalışmalarına Devam Ediyor
    17 Oca Edremit Belediyesi Yol Yapım ve Çalışmalarına Devam Ediyor

    Balıkesir'in Edremit Belediyesi, kent merkezindeki doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan cadde ve sokak yollarını hızla yeniliyor. İlçe genelinde parke taşı döşeme, tesviye ve genişletme gibi çalışmalar da sürdürülüyor.

  • Yenimahalle Belediyesi, Oya Başar'ın başrolde olduğu tiyatro oyununu sahneledi
    11 Oca Yenimahalle Belediyesi, Oya Başar'ın başrolde olduğu tiyatro oyununu sahneledi

    Yenimahalle Belediyesi, Tiyatro Festivali kapsamında usta oyuncu Oya Başar'ın başrolde oynadığı 'Plastik Aşklar' adlı tiyatro oyununu Yenimahalleli tiyatroseverler ile buluşturdu. Oyun, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve diğer önemli isimlerin katılımıyla sahnelendi. Başkan Yaşar, kültüre ve sanata verilen önemin toplumun gelişimine katkı sağladığını vurgulayarak, Yenimahalle'nin ilçe sıralamasında yükselmesi için tekrar aday olduğunu belirtti. Oyun, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

  • Utku Çakırözer, 2023 Yılı Basın Özgürlüğü Raporu'nu Yayınladı: '10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Türkiye'de Gazeteciler Kara Bir Tabloyla Karşı Karşıya'
    09 Oca Utku Çakırözer, 2023 Yılı Basın Özgürlüğü Raporu'nu Yayınladı: "10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Türkiye'de Gazeteciler Kara Bir Tabloyla Karşı Karşıya"

    CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 2023 yılı Basın Özgürlüğü Raporu'nu açıkladı. Çakırözer, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Türkiye'de gazeteciler kara bir tabloyla karşı karşıya. 1 yıl içinde gazeteciler tam 553 kez hakim karşısına çıkarak haberini, sosyal medya paylaşımı savunmak zorunda bırakıldı. Türkiye'de 72 gazeteci gözaltına alınırken bunlardan 27'si yaptıkları haberler nedeniyle tutuklandılar. RTÜK iktidarın sopası olma rolünü 2023'te de oynadı. 59 kez ceza verdi, kanallar karartıldı, milyonlarca maddi para cezası kesildi toplam 6 kanala. Sansür yasası 2023 yılında uygulamaya geçti ve bu yasadan en büyük zararı gazeteciler gördü. 33 gazeteci hakkında 36 soruşturma açıldı. 6 gazeteci gözaltına alındı, bunlardan 4'ü tutuklandı" dedi.

  • Diyarbakır'da şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil'in adı parka verildi
    09 Oca Diyarbakır'da şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil'in adı parka verildi

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüyle çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil'in ismi, Yenimahalle Belediyesi tarafından Ata Mahallesi'nde yapılan parka verildi. Parkın açılış törenine şehit ailesi ve yerel yönetim temsilcileri katıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı, parka verilen isimle gurur duyduğunu belirtti ve hizmetlerin eşit şekilde tüm mahallelere ulaştırıldığını vurguladı.

  • Gediz'de Mekke'nin Fethi Gençlik Buluşması Düzenlendi
    09 Oca Gediz'de Mekke'nin Fethi Gençlik Buluşması Düzenlendi

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Mekke'nin Fethinin seneyi devriyesi münasebetiyle Gençlik Merkezinde bir buluşma düzenlendi. Programda, Kuran tilaveti, konuşmalar, sunumlar ve ilahi okumaları yer aldı.

  • AK Parti'nin 26 il belediye başkan adayı belli oldu
    07 Oca AK Parti'nin 26 il belediye başkan adayı belli oldu

    İstanbul'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için aralarında İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Eskişehir'in de aralarında bulunduğu 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adayı açıklandı.

  • Kadıköy'de okul servisini kaçıran şüpheli tutuklandı
    06 Oca Kadıköy'de okul servisini kaçıran şüpheli tutuklandı

    Kadıköy'de bir okul servisini kaçıran şüpheli tutuklandı. Şüpheli, verdiği ifadesinde olayı nasıl gerçekleştirdiğini hatırlamadığını ve uyuşturucu madde kullandığını söyledi. Servis minibüsü, polis tarafından terk edilmiş olarak bulundu. Tutuklanan şüpheli, psikoz tanısı konulmuş bir psikiyatri hastası olduğunu belirtti.

  • Servis minibüsünü kaçıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: Cızırtı duydum
    06 Oca Servis minibüsünü kaçıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: Cızırtı duydum

    İstanbul Kadıköy'de içinde öğrencilerin bulunduğu servis minibüsünü kaçırdıktan sonra Pendik'te aracı bırakan şüpheli Tolga N., olayla ilgili savunmasında "Ben olayı nasıl gerçekleştirdiğimi bilmiyorum, olay esnasında kalbimde ve kulağımda bir cızırtı duydum" dedi.

  • Servis minibüsünü kaçıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
    06 Oca Servis minibüsünü kaçıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

    Kadıköy'de öğrencilerin bulunduğu servis minibüsünü kaçıran ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalışan Tolga Nalbant'ın ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, hakimlik ifadesinde pişman olduğunu ve tedavi görmek istediğini belirtti.

  • Kadıköy'de kaçırılan servis minibüsünün görüntüleri ortaya çıktı
    06 Oca Kadıköy'de kaçırılan servis minibüsünün görüntüleri ortaya çıktı

    Kadıköy'de kaçırılan servis minibüsünün araç kamerasının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şüphelinin korkuyla bağrışan çocuklara, 'Korkmayın, araç lazım' dediği duyuluyor. Şüpheli daha sonra serviste bulunan öğrencileri ve hostesi araçtan indirerek kaçmıştı. Polis, şüphelinin kimliğini tespit etti ve gözaltına aldı.

  • Kadıköy'de Servis Minibüsü Kaçırma Olayı
    06 Oca Kadıköy'de Servis Minibüsü Kaçırma Olayı

    Kadıköy'de bir özel okula ait servis minibüsü, içindeki öğrencilerle birlikte kaçırıldı. Gasp edilen minibüs daha sonra terk edilmiş olarak bulundu. Polis, güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak şüphelinin kimliğini tespit etti ve gözaltına aldı. Şüphelinin daha önceden 13 suç kaydı olduğu belirlendi.

  • Kadıköy'de öğrenci servisi böyle kaçırılmış! Yaşanan panik kamerada
    06 Oca Kadıköy'de öğrenci servisi böyle kaçırılmış! Yaşanan panik kamerada

    Kadıköy'de bir özel okula ait servis minibüsü içindeki öğrencilerle birlikte kaçırılmış, şüpheli aracı terk ettikten sonra gittiği Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmek isterken yakalanmıştı. Kaçırılan servis minibüsünün içindeki araç kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

  • Servis minibüsünü kaçıran şüpheli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalıştı
    05 Oca Servis minibüsünü kaçıran şüpheli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalıştı

    İstanbul Kadıköy'de öğrencilerin bulunduğu servis minibüsünü kaçıran şüpheli, Pendik'te bıraktıktan sonra Ankara'ya gitti. Şüpheli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalışırken durduruldu ve gözaltına alındı. Şüphelinin daha önceden 13 suç kaydı olduğu belirlendi.

  • Öğrenci servisi kaçıran şahıs, Cumhurbaşkanlığı'na girmeye çalışırken yakalanmış
    05 Oca Öğrenci servisi kaçıran şahıs, Cumhurbaşkanlığı'na girmeye çalışırken yakalanmış

    Dün İstanbul'da öğrencilerin bulunduğu servis minibüsünü kaçıran şüphelinin, olayın ardından Ankara'ya giderek Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalıştığı sırada yakalandığı ortaya çıktı.

  • Yenimahalle Belediyesi ile DİSK Genel İş arasında ek protokol imzalandı
    05 Oca Yenimahalle Belediyesi ile DİSK Genel İş arasında ek protokol imzalandı

    Yenimahalle Belediyesi ile DİSK Genel İş 2 No'lu şube arasında belediye şirket işçilerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesine ek protokol imzalandı. Ek protokole göre, belediye şirketinde çalışan işçilerin ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 60 arasında zam yapıldı. İmzalanan protokolle belediye şirketinde çalışan ve bekar olan personelin maaşı 28 bin 113 TL'ye yükseldi. Başkan Fethi Yaşar, emekçilerin hakkını enflasyona ezdirmemek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

  • Kocaeli'de Ardahanlılar Yöresel Tanıtım Günleri başladı
    31 Ara Kocaeli'de Ardahanlılar Yöresel Tanıtım Günleri başladı

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde düzenlenen Ardahanlılar Yöresel Tanıtım Günleri başladı. Tanıtım günlerinde şehitler için dua edildi ve konserler iptal edildi. Ardahan, Kars ve Iğdır yörelerine ait ürünler satışa sunuldu. Programa siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik 3 Ocak'ta sona erecek.

  • Diyarbakır'da 4 el yapımı patlayıcı ele geçirilmesiyle ilgili 4 şüpheli tutuklandı
    29 Ara Diyarbakır'da 4 el yapımı patlayıcı ele geçirilmesiyle ilgili 4 şüpheli tutuklandı

    Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde gerçekleştirilen uygulamada, 4 el yapımı patlayıcı ve 4 fişek bulunan 5 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sonucunda 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Advertisement