Tolunay Kafkas: Karabükspor Bu Ligde Kalacak! - Son Dakika
Spor

Tolunay Kafkas: Karabükspor Bu Ligde Kalacak!

Tolunay Kafkas: Karabükspor Bu Ligde Kalacak!

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, golsüz berabere kaldıkları Kasımpaşa maçına ilişkin, "Hiç kimsinin şüphesi olmasın, Kardemir Karabükspor bu ligde kalacak.

14.02.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında oyuncularını tebrik etti.

Futbolcuların kazanmak için her türlü mücadeleyi gösterdiğini ifade eden Kafkas, "Elimize geçen fırsatları maalesef değerlendiremedik. Oyunun büyük bölümünde oyunun hakimi Kardemir Karabükspor'du. Bugün sonuç, netice alamadık. Oyuncular gelişiyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, Kardemir Karabükspor bu ligde kalacak. İçeride kaybettiklerimizi dışarıda kazanacağız. Çok da iyi hava yakaladık, bu havayı devam ettireceğiz" diye konuştu.

Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze de çıkış arayan iki takımın mücadele ettiğini söyledi. Zor bir dönemde olduklarını vurgulayan Arveladze, şöyle konuştu:

"Kolay gol yenilen maçlar oluyor. Bu, takım için de gerginlik, güvensizlik oluyor. Sabah Isaksson sakatlık yaşadı ama Ertaç Özbir'i ilk kez forma şansı bulup böyle bir maç çıkarması nedeniyle tebrik etmek lazım. İyi çalışarak, iyi konuşarak, bazen kalecinin fırsatı böyle oluyor. Beklediğim bir maç oldu. Tabii bir gol her şeyi değiştirir. Bir golden sonra hamleler ona göre yapılır. Ben biraz erken hamle yaptım. Oldu gibi ama gol bulamadık. Ters döndü, rakip gol bulamadı. Sonuçta iki takım da iyi mücadele etti. İki takım da puan aldı."

Bir gazetecinin penaltı pozisyonunu sorması üzerine Arveladze, "Hakemler zor bir döneme giriyor. Sezonun başı sanki biraz daha kolay olur. En azından bir hatadan kurtarırsın ama son haftalar çok acı olur, kader kararlar olur. Bu tür maçlarda hakemlerin daha fazla futbolu düşünerek, okuyarak karar vermesi gerekiyor. Bugün çok iyi bir maç yönetti. Penaltıya biraz benziyordu ama bir şey diyemezsiniz. Maalesef geçen hafta da aynı tarz penaltı oldu Mersin'de. Bugün de penaltı oldu. Hakemler için daha zor olacak" şeklinde konuştu.

Arveladze, takımının sahada beraberlik için oynadığı eleştirisine şöyle yanıt verdi:

"Arkada ve önde çok çabuk oyuncular var. Fazla bırakmadık arkaya. Kumbela, Ahmet İlhan Özek, Traore, arkaya iyi koşan çabuk oyucular. Arkada 1-2 kişi yeni oyuncuydu, kaleci hiç oynamayan, genç Dvali vardı, onu da tebrik ediyorum. Berabere değil, aynı oyunu yaparak biraz daha dikkatli olmaya çalıştık. Bu kadar oldu, puan aldık."

İstek üzerine rakibinin durumunu da değerlendiren Arveladze, "Bu kadar şansızlık yaşarken, eksik ve sakat oyunculara rağmen bu maçtan sonra kesinlikle çıkışa çıkan Karabükspor olacağını düşünüyorum. Güvenilir Karabükspor gördüm, hücuma giden, pozisyona giren, birleşik takım gördüm. Son 5 dakika zorlandım. Futbolcularda desteği diğer tarafta daha fazla gördüm. Bu, sevindiren bir şey, takımımda da görmek isterim" ifadesini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tolunay Kafkas: Karabükspor Bu Ligde Kalacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement