Tolunay Kafkas: Turu Geçeceğiz - Son Dakika
Güncel

Tolunay Kafkas: Turu Geçeceğiz

Tolunay Kafkas: Turu Geçeceğiz

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, UEFA Avrupa Ligi'nde Rosenborg'u eleyerek turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

27.07.2014 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, UEFA Avrupa Ligi'nde Rosenborg'u eleyerek turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turunda perşembe günü sahasında Rosenborg ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde çift antrenmanla sürdürdü. Akşam idmanında gazetecilere açıklama yapan Kafkas, bazı transferlerin Roserborg maçına yetişmemesinden yakınarak, "Tek eksiğimiz bazı transferlerin bu maça yetişmemiş, yetişememiş olması. Transferler kolay olmuyor. Bir takım prüzler çıkıyor. Umarım bu haftadan sonra onların durumunu netlik kazandırırız" dedi.

İyi bir takıma karşı oynayacaklarını vurgulayan Kafkas, şöyle konuştu:

"Rakibimiz, kendi ülkesinde şampiyon olmuş, her yıl Avrupa kupalarına katılan, marka bir takım. Bizim de ilk kez Avrupa'da oynayacak olmamız bize oldukça mutluluk ve heyecan veriyor. Sahamızda gol yemeden Rosenborg'a gitmek istiyoruz. Bunun hazırlıkları içerisindeyiz. Çarşamba günü kampa gireceğiz. Bir dezavantajımız da Norveç'te lig maçlarının oynanmakta olması. Bizim de ilk resmi maçımızın olması. Bunu kapatacağız. Genç ve dinamik bir takımız. Maçta her şeyimi ortaya koyacağız. Umarım izleyenlere, taraftarlarımıza iyi bir maç seyrettiririz."

Bursaspor'un Avrupa'dan elenmesine ve oynadığı maçta çıkan olaylara çok üzüldüklerini söyleyen Kafkas, "Bunlar olmasını istemediğimiz şeyler. Zaman zaman futbolun içerisinde bunlar oluyor. Umarım biz bunu telafi ederiz. Ülkemizin adına iyi işler yaparız. Ama bizim için öncelikli olan tabii ki turu atlamak. Kardemir nasıl bir dünya markasıysa Karabükspor'u da marka haline getirmek istiyoruz. Onun için de bu maç bizim adımıza önemli bir maç olacak" dedi.

Takımın henüz istediği seviyeye tam olarak gelmediğini ifade eden Kafkas, "20 günlük bir hazırlık dönemi geçirdik. Oldukça da yoğun çalıştık. Gelmesi zaten beklenemez. Bu süreç 6 ile 8 hafta. Fakat bu handikapı inancımızla, aklımızla, oyun anlayışımızla, felsefemizle en aza indireceğiz" diye konuştu.

Kafkas, eski oyuncuları Eneramo ve Akpala ile ilgili tasarruflarının olduğunu, Furkan Özçal'ın da Galatasaray'daki durumunu beklediklerini söyledi. Kafkas, orta saha, sağ kenar ve forvet bölgesine 3 oyuncunun takımlarına katılacağını belirterek, "Planlamamız içinde bu transferler var. Daha güçlü Karabükspor için bu transferler şart" dedi. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tolunay Kafkas: Turu Geçeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement