Tom Hardy, Yeni Dizisi İçin Buz Gibi Suda Çıplak Yüzdü - Son Dakika
Dünya

Tom Hardy, Yeni Dizisi İçin Buz Gibi Suda Çıplak Yüzdü

İngiliz sinema oyuncusu Tom Hardy, "Taboo" isimli dizi için dondurucu gölde çıplak yüzdüğünde kaslı vücudunu ve dövmelerini gösterdi.

08.02.2016 20:29  Güncelleme: 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Holywood yıldızı Tom Hardy, 2008 tarihli Bronson filminde gösterdiği üzere sanat için şeyler yapmaktan çekinmiyor. Dolayısıyla Taboo dizisi için gölde çıplak olarak yüzmesi gerektiğinde Hollywood yıldızı bunu yapmaktan çekinmedi. 38 yaşındaki yıldız, çekimler sırasında soğukla mücadele etti.

BUZ GİBİ SUDA YÜZDÜ

Hardy, Taboo isimli dizi için dondurucu gölde çıplak yüzdüğünde kaslı vücudunu ve dövmelerini gösterdi. 38 yaşındaki İngiliz yıldız, çok soğuk gölde çıplak bir şekilde yüzdü.

"GÖLDEN ÇIKTIKTAN SONRA OYUNCULARLA KONUŞTU"

Çekimler bittiğinde termal kıyafetler içindeki Londra doğumlu yıldız, neşe içinde oyuncularla konuştu.

KRISTOFFER NYHOLM YÖNETİYOR

Kristoffer Nyholm yönettiği ve bu yılın ilerleyen aylarında gösterilecek dizide maceraperest James Keziah Delaney'in hikayesi anlatılıyor. Delaney, 1800'lerin ilk senelerinde kendi ticaret filosunu kuruyor.

10 yıl Afrika'da kaldıktan sonra Tom'un karakteri, Londra'ya geri dönüyor ve babasının ardında bıraktığı gizemli mirası buluyor.

Kaynak: dailymail.co.uk, Jj Nattrass.






Tom Hardy, Yeni Dizisi İçin Buz Gibi Suda Çıplak Yüzdü

Son Dakika Dünya Tom Hardy, Yeni Dizisi İçin Buz Gibi Suda Çıplak Yüzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • kürtler dinleyin: kürtlerin kardesi türklerdir. yillar once dedelerimiz ninelerimiz canakkalede beraber savasmislardir. simdi niye bu kavga niye bu kin bu devlet hepimize yeter bakın barış savaşdan daha kolay inanın akp kürtlere universtede kurtce bolumler bile acdi niye bu kavga 2 17 Yanıtla
  • koso'van'lı kürt.: Kürtler hiç bir zaman. kendi ülkesine hainlik etmedi etmezde sadece dış güçlerin oyunu bu oyuna gelmeyin Türkiye bir bütündür bölünemez buna da. kimsenin gücü yetmez. yeterki oyuna gelmeyin. kürtürk kardeştir. et tırnaktır.. 4 5 Yanıtla
  • turkiye: arkadaslar bizim simdi kavgaya ayiricak zamanimiz yok yanimizdaki musluman multeci kardeslerimize yardim etmemiz gerekiyor (pkk kürt deyildir ermenidir) 2 5 Yanıtla
  • almanci: terör terördur lamı cimi yok kurtlere saygılı olalım 1 0 Yanıtla
  • Camgöz : Yürek,bilek oldunuz oldu olacak sap olun gari. 0 0 Yanıtla

Advertisement