Tomris İncer'e Kilometrelerce Uzaktan Destek Geldi - Son Dakika
Magazin

Tomris İncer'e Kilometrelerce Uzaktan Destek Geldi

Geçtiğimiz hafta kansere yakalandığı haberini aldığımız usta oyuncu Tomris İncer'e Arjantin'deki, oyuncu Ergün Demir'den destek geldi.

29.08.2015 15:53  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta kansere yakalandığı haberini aldığımız usta oyuncu Tomris İncer'e sevenlerinden moral mesajları yağarken bir mesaj da 17.000 kilometre uzaktan, Arjantin'den, oyuncu Ergün Demir'den geldi.

BİNBİR GECE'DE ROL ALMIŞLARDI

Katıldığı Bailando dans yarışması nedeniyle dört aydır Arjantin'de bulunan, Binbir Gece dizisinde annesi 'Nadide' karakterini canlandıran Tomris İncer'in hastalığını duyunca üzüntüsünü, sevgisinin ve dualarının onunla olduğunu belirten bir mesaj yayınladı.

"GEL DESE GİDERİM"

İki gece önce sergilediği dans performansının hemen bitiminde canlı yayından, şu an Foça'da ailesinin yanında dinlenen Tomris İncer'e seslenen Demir, dün katıldığı canlı yayında da, haberi aldığında çok üzüldüğünü, İncer'le beraber çalıştıkları dönemden, ona olan sevgisinden bahsetti.

Bu dönemde moralin çok önemli olduğunu söyleyen oyuncu; Tomris 'Gel dese giderim' diyerek, yanında olduğunu belirtti.

HAYRANLARINDAN DESTEK YAĞIYOR

Binbir Gece dizisinin şu an Arjantin'de yayınlanması nedeniyle oyuncunun Arjantinli hayranları da, sosyal medya aracılığıyla ünlü oyuncuya sevgilerini ve dualarını yolluyorlar.

Tomris İncer\'e Kilometrelerce Uzaktan Destek Geldi

Son Dakika Magazin Tomris İncer'e Kilometrelerce Uzaktan Destek Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement