Tonami Meydanı'ndaki Köprülü Kavşak Projesi - Son Dakika
Yerel

Tonami Meydanı'ndaki Köprülü Kavşak Projesi

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "12 Aralık tarihinde bitmesi planlanan Köprülü Kavşak Projesi bitim tarihinden 1,5 veya 2 ay önce tamamlanması planlanıyor" dedi.

26.05.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "12 Aralık tarihinde bitmesi planlanan Köprülü Kavşak Projesi bitim tarihinden 1,5 veya 2 ay önce tamamlanması planlanıyor" dedi.

Salman, gazetecilere yaptığı açıklamada projenin yüzde 30'luk kısmının tamamlandığını söyledi.

İstanbul, Bursa ve Kocaeli gibi üç büyük kenti birbirine bağlayan yol üzerinde yapılan projenin çok önemli olduğunu belirten Salman, şöyle konuştu:

"Gerek Karayolları yetkilileri ile gerek firma yetkilileri ile sürekli diyalog halindeyiz. Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürümüzden dörtyolda yürütülen çalışmaların haftalık olarak değerlendirmelerini alıyor ve konuyu yakından takip ediyorum. Ayrıca 12 Aralık tarihinde bitmesi planlanan Köprülü Kavşak Projesi bitim tarihinden 1,5 veya 2 ay önce tamamlanması planlanıyor. Toplam 400 metre uzunluğundaki projenin üçte birlik kısmı tamamlanmış durumda. Köprülü kavşak için toplamda 14 ayak yapılacak, şuanda 5 ayak bitti ve 9 ayak kaldı."

Projenin çabuk bitirilmesi için çift vardiya usulüyle çalışma yapıldığını ifade eden Salman, proje bittiğinde trafik yönünden bölgenin rahatlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tonami Meydanı'ndaki Köprülü Kavşak Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement