Tonya'da Volkan Canalioğlu Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Tonya'da Volkan Canalioğlu Coşkusu

Tonya\'da Volkan Canalioğlu Coşkusu

Trabzon'un Tonya ve İskenderli ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, coşkuyla karşılandı.

14.02.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Tonya ve İskenderli ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, coşkuyla karşılandı. Tonya Meydanı'nı dolduran kalabalığa konuşan Volkan Canalioğlu, gösterilen ilgi karşısında duygulandı.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacaklarına inandığını belirten Volkan Canalioğlu, Tonya'yı cezalandıranlara en iyi cevabın sandıkta verileceğini söyledi. Volkan Canalioğlu, yolsuzluklara değinerek şöyle konuştu: "Yetimin hakkı korunamamıştır. Hırsızları korumaya çalışmış, bunu paralel devlet diye örtbas etmeye çalışmıştır. Tonya yıllar önce kendi kendine yeten, hayvancılık ve süt üretiminin en yüksek olduğu bir bölgeydi. Bugün Tonya'da hayvancılık yok olmuştur. Süt üretimi durma noktasına gelmiştir. Aileler artık kendi ihtiyaçlarını karşılamak için ancak 1-2 hayvan besleyebilmektedir. Tonya'yı bu duruma düşürenlere en iyi cevabı sandıkta vereceğinize inanıyorum."

İlçelerine çimento fabrikası yapılmasına karşı gelen Tonyalılar için dönemin Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın "Artık Tonya ile ilgili evrak gelirse imzalamam. Vali'ye de söyledim, sana da gelirse sen de imzalama" sözlerini hatırlatan Canalioğlu, şunları söyledi: "Çevre konusundaki duyarlılığınıza da teşekkür ediyorum. Tonya'ya hizmet gelmesini hiç kimse engelleyemeyecek. Büyükşehir Belediyesi ve Tonya Belediyesi'ni kazandığımızda hizmetin en iyisini sizlerin ayağına getireceğiz."

Volkan Canalioğlu, İskenderli beldesinde de coşkuyla karşılandı. Mahalleye dönüştürülen İskenderli'ye belediye olduğu dönemlerdeki gibi hizmet götüreceklerini sözlerine ekledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tonya'da Volkan Canalioğlu Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement