Topaca Çiftinin Veda Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Topaca Çiftinin Veda Ziyaretleri Devam Ediyor

Topaca Çiftinin Veda Ziyaretleri Devam Ediyor

Dört buçuk yılı aşkın görev yaptığı Kocaeli'den Hatay'a atanan Vali Ercan TOPACA'nın veda ziyaretleri devam ediyor.

24.09.2014 09:31  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün ki ziyaretlerinin ilkini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU'na gerçekleştiren Sayın TOPACA'yı kapıda karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU "Kocaeli'ye yaptığı hizmetlerden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılı olmasını temenni ediyorum" diyen Başkan KARAOSMANOĞLU, Vali TOPACA'ya günün anısına el işlemesi çini bir fincan takımı takdim etti.

Kocaeli Valisi Ercan TOPACA ise "Kocaeli'deki insanları gönülden ve yürekten seviyorum. Birlikte güzel hizmetlere imza attık. Hem valiliğimiz hem de Büyükşehir Belediyemiz, Kocaeli'nin daha yaşanabilir bir kent olması için çaba sarf etti. Geldiğimiz noktada pek çok işi başardığımızı söyleyebilirim. Size ve ekibinize başarılarınızın devamını diliyorum. Kocaeli benim için hayatımdaki önemli duraklardan biri olarak kalacaktır" diyen Vali TOPACA bir süre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU ile görüşme gerçekleştirdi.

Kocaeli Valisi Ercan TOPACA bir sonraki durağı olan Kandıra Kaymakamı Oktay ERDOĞAN'a oldu.
Kocaeli Valisi Ercan TOPACA ve eşi Sevim TOPACA'yı kapıda karşılayan Kandıra Kaymakamı Oktay ERDOĞAN ve eşi Şule ERDOĞAN, TOPACA çiftine, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yeni görev yerlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundular. TOPACA çifti, şehit eşi Zeynep ÇAKAL ile bir süre Kaymakamlık makamında sohbet etti.

Kocaeli Valisi Ercan TOPACA daha sonra Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN'e veda ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Topaca Çiftinin Veda Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement