Topbaş, 1 Metreden Ok Attı Hedefi 12'den Vuramadı - Son Dakika
Güncel

Topbaş, 1 Metreden Ok Attı Hedefi 12'den Vuramadı

Topbaş, 1 Metreden Ok Attı Hedefi 12\'den Vuramadı

İBB Başkanı Kadir Topbaş, ziyaret ettiği Çanakkale kordon boyunda, 1 metre mesafeden attığı 2 atışta da hedefi 12'den vuramadı.

19.05.2015 17:59  Güncelleme: 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'ye, partisinin İstanbul Milletvekili ve Çanakkale milletvekili adayı Bülent Turan'a destek vermek için gelen AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kordon boyunda ok attı. Topbaş, 1 metre mesafeden ilk hedefi 9, ikincisi 10 olan iki atış yaptı.

VATANDAŞLARLA ÇAY İÇİP, SOHBET ETTİ

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale milletvekili adayı Bülent Turan'ın seçim çalışmalarına destek vermek için kente gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, programına kordon boyu gezisiyle başladı. Kordonda yürürken balıkçı kahvesine oturup vatandaşlarla çay içip, sohbet eden başkan Topbaş, daha sonra 'Troy' filminde kullanılan ve kordon boyunda sergilenen Truva Atı yanındaki AK Parti seçim standını ziyaret etti. Partililerle fotoğraf çektirdi. Truva Atı önünde açılan Sualtı Yürüyüş Fotoğraf Sergisi'ni gezdi.

1 METRE MESADEN İLK HEDEFİ 9, DİĞERİ 10 İKİ ATIŞ YAPTI

Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çanakkale Merkez Okçuluk Spor Kulübü'nün standına da ziyarette bulunup, sporcularla sohbet etti. Eline bir ok alan Başkan Topbaş, okçuluk hocasının tarifiyle 1 metre mesafedeki hedef tahtasına iki atış yaptı. Topbaş, 'Burası çok yakın' dedi ancak ilk atışında hedefi 9'dan vurabildi. İkinci atışını biraz daha bilgi alıp yaptı ve bu kez hedefi 10'dan vurabildi. Topbaş, sporcular tarafından alkışlandı. Ardından yan taraftaki karatecilerin standını ziyaret eden Topbaş'a, minik karateciler mini bir gösteri sundu. Hocalarının talimatıyla hareketler yapan minik karatecilerin ayak hareketlerine Topbaş elini uzatarak hedef yaptı. Son olarak kordon boyunda seyyar simit satıcısı Nazım Çal'dan simit alıp yiyen Başkan Topbaş, el arabasındaki 80 simidi 100 TL ödeyip satın alarak partililere ikram etti.

KONUŞMASINDA BİRLİK MESAJI VERDİ

Daha sonra partisinin belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş adamlarının katılımıyla organize ettiği bir oteldeki öğle yemeğine geçen Başkan Topbaş, burada yaptığı konuşmada, "Nasıl ki yan yana geldiğimizde, omuz omuza olduğumuzda Çanakkale Destanı'nı yazmışsak yine millet olarak yan yana geldiğimizde ayrım yapmaksızın beraberce, birlikte geleceğe baktığımızda inanıyorum ki çok daha farklı destanlar yazarız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Topbaş, 1 Metreden Ok Attı Hedefi 12'den Vuramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Cengiz can: Bu adamı neden haber yaıyorsunuz ok atmaz para atar hesaba yatar İstanbul istabulluktan çıkmış beton yığını 1 2 Yanıtla
  • Türk cCc: Bizimle yürü Türkiye yürü ki hırsızlıga yolsuzluga vatan hainligine son ver oylar mhpye 2 0 Yanıtla
  • çotanak: 12 yi vurmak istemedi çünkü kendisi artvinli gerçek lazdır başkanım durmak yok yola devam 0 2 Yanıtla
  • osmanli kizi: Sayin baskan ok atamasa ne olur ne temeller atti allah razi olsun nazelim istanbula 0 1 Yanıtla
  • hulk: Yetenek sıfır .... 1 0 Yanıtla
  • rabis: karavana 1 0 Yanıtla
  • Ahıskalı Türk: 100 metreden 12den vururum ben gerçek Osmanlıyım 0 1 Yanıtla
  • ayaz: Yahu bakanlarin hirsiz oldugu dogru mu 0 0 Yanıtla
  • ayaz: Bakanlar hirsiz mi 0 0 Yanıtla
  • Şeyhmuz: Mantık chp diyor hırsızlara oy veren kafir olur 0 0 Yanıtla

Advertisement