Topçu, "Millet İradesinin Üstünde Bir Güç Yoktur" - Son Dakika
Yerel

Topçu, "Millet İradesinin Üstünde Bir Güç Yoktur"

Topçu, "Millet İradesinin Üstünde Bir Güç Yoktur"

Ak Parti eski Milletvekili Adayı Abdullah Topçu, "Devletimize ve Milletimize kurşun sıkan her kim olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

17.07.2016 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti eski Milletvekili Adayı Abdullah Topçu, "Devletimize ve Milletimize kurşun sıkan her kim olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Devletimiz Bölücü terör örgütüyle kararlı bir şekilde mücadele ederken ordumuz içerisinde önemli stratejik alanlara yuvalanmış bu hain çeteye milletimiz gerekli cevabı vermiştir" dedi.

"Millet iradesinin üstünde bir güç olamaz" diyen Abdullah Topçu, "Dışarıdan organize edilen bölücü terör örgütleri ve paralel çeteler Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza sirayet etmiş ve bugün bu hainlikleri yapıyorsa artık bu bölücülere, çetelere karşı çok daha ciddi tedbirler alınmalı, gerekirse idam cezası geri getirilmelidir. Millete kabadayılık yapan ve devletin içerisinde organize olmuş bu çetelerin bu tür hainlikleri yapabilecekleri bilinmelidir. Bugün birçok kamu kurumunda bu çete mensupları hala etkin bir konumdadırlar. En kısa zamanda tasfiye edilmelidirler. Üniversitelerimize atanacak Rektör atamalarına dikkat edilmelidir. Yakın geçmişimizde bölücülerin lehine akademisyenlerin yayınladıkları bildiriler unutulmamalıdır. Adliyeye, Emniyete, Orduya, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına alınacak personel alımlarında güvenlik soruşturması ciddiyetle yapılmalıdır. Tedbirleri zamanında almazsanız bedel ödemek zorunda kalırsınız." diye konuştu.

Topçu, daha sonra şunları söyledi; "Milletin ve devletin bölünmez bütünlüğüne kasteden bu çetelerin arkasında küresel güçlerin olduğunu dile getirerek, Türkiye'nin, büyümesini, güçlenmesini istemeyen küresel güçler ve içerideki vatan hainleri milletimizin geleceğine kastetmeye devam edeceklerdir. Milletimizin uyanık olması lazımdır. Geçmişte bu ülkede birçok karanlık olay gerçekleşti. Aselsan'da yaşanan cinayetlerin bu malum çeteyle bağlantılı olup olmadığı mutlaka titizlikle araştırılmalıdır. Bu çeteler stratejik önemi yüksek kurumlarımıza, kuruluşlarımıza nüfus etmiş durumdalar. Aselsan da 6-7 önemli Mühendisimiz intihar süsü verilerek katledilmiştir. Bu mühendislerimiz önemli yazılımları geliştirmişlerdir.

Topçu, ömrünü milletine adamış, geçmişte bütün darbelere karşı dik durmuş ve ağır bedeller ödemiş şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın trajik olayının yeniden ele alınmasını ve paralel çetenin bu olayla ilgisinin titizlikle irdelenmesi gerektiğini söyleyerek; F-16' larla milletin meclisini bombalayarak kaos yaratmaya çalışan bu çeteler pekala Şehit liderimizi katlederek ülkede kaos ortamı yaratmayı hedeflemiş olabilirler. Devlet denetleme kurulunun raporları incelendiğinde bazı şüpheler bu ihtimali güçlendirmektedir. Ülkesini seven her vatandaşımızın bayrağını eline alarak sokağa çıkmasını isteyerek, vatanımız için çocuklarımız için geleceğimiz için bunu bugün yapmazsak yarın çok geç kalabiliriz." - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Topçu, 'Millet İradesinin Üstünde Bir Güç Yoktur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement