Topçular'da Yoğunluk Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Topçular'da Yoğunluk Sürüyor

Topçular\'da Yoğunluk Sürüyor

9 günlük Kurban Bayramı tatilini tamamlayarak İstanbul’a dönmeyi sürdüren tatilciler, bayramın son gününde de Yalova’nın Topçular feribot iskelesinde yoğunluğa neden oluyorlar.

27.09.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9 günlük Kurban Bayramı tatilini tamamlayarak İstanbul'a dönmeyi sürdüren tatilciler, bayramın son gününde de Yalova'nın Topçular feribot iskelesinde yoğunluğa neden oluyorlar. İDO, yoğunluğa cevap verebilmek adına 18 gemiyle seferleri sürdürüyor.

Bayram dönüşlerini son güne bırakmak istemeyen tatilciler dün Yalova'nın Topçular iskelesinde yoğunluk yaşanmasına neden olmuşlardı. Yoğunluk bayramın son gününde de devam ediyor. Topçularda istif alanı tamamen dolarken araç kuyrukları dışarıya kadar taşıyor. İDO bu yoğunluğa cevap verebilmek adına dün 17 olan feribot sayısını bugün 18'e çıkartarak vatandaşların istif alanında uzun süre beklemelerinin önüne geçmeye çalışıyor. İDO Bölge Sorumlusu Aşkın Lermi şu ana kadar 35 bin aracı İstanbul'a taşıdıklarını söyleyerek, bu yoğunluğun gece saatlerine kadar sürmesini beklediklerini söyledi. Vatandaşlar ise geçen yıllara oranla bu yıl gerek yolların ve gerekse İDO feribot iskelesinin daha az yoğun olduğunu dile getiriyorlar. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Topçular'da Yoğunluk Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement