Toplu Konut Başvuruları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Toplu Konut Başvuruları Sona Erdi

Toplu Konut Başvuruları Sona Erdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından orta hasarlı ve binaları deprem riski taşıyan konut sahipleri için Korucuk’ta inşa edilen dairelere başvurular sona erdi.

27.05.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından orta hasarlı ve binaları deprem riski taşıyan konut sahipleri için Korucuk'ta inşa edilen dairelere başvurular sona erdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Halkla İlişkiler Koordinatörü Taha Toplu, "Korucuk Mahallesi'nde hayata geçirilen proje kapsamında kullanım alanı 107 metrekare olan toplam 448 daire inşa edildi. Belediyemiz tarafından yürütülen ilk etap başvuruları kapsamında bu daireler için 15 vatandaşımızın işlemleri gerçekleştirildi" diye konuştu.

Toplu, "TOKİ ile imzalanan protokolde hak sahibi vatandaşlarımızın sözleşme süreleri belirtilmişti. Bu kapsamda hak sahibi vatandaşlarımız sözleşmelerini 2-30 Haziran tarihlerinde imzalayacak. Kalan daireler için satış işlemlerini ise TOKİ yürütecek. Hemşerilerimiz gerekli bilgileri Toplu Konut İdaresi'nin resmi internet sayfası www.toki.gov.tr üzerinden takip edebilecek" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplu Konut Başvuruları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement