Toplu Nikah ve Sünnet Şöleninde Çifte Mutluluk - Son Dakika
Yerel

Toplu Nikah ve Sünnet Şöleninde Çifte Mutluluk

Toplu Nikah ve Sünnet Şöleninde Çifte Mutluluk

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni’nde 2 bin 100 çocuk sünnet olurken, 170 çift ise dünya evine girdi.

16.06.2014 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen 'Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni'nde 2 bin 100 çocuk sünnet olurken, 170 çift ise dünya evine girdi.

Esenyurt'ta gerçekleştirilen "Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni"nde ilçede yaşayan 2 bin 100 çocuk erkekliğe ilk adımını atarken, 170 çiftin de nikah akdi gerçekleştirildi. Gaziler Parkı'nda gerçekleştirilen, Şovmen Mülayim'in sunuculuğunu yaptığı şölende sahne alan ünlü sanatçılar Alişan ve Zeynep de, Esenyurtlulara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Şölene ev sahipliği yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, törende temsilen 3 çiftin nikahlarını kıydı. Yeni bir yaşama birlikte evet diyen çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunurken, Başkan Kadıoğlu ise çiftlere mutluluklar diledi. Başkan Kadıoğlu, sünnet olan çocuklara ve genç çiftlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Sünnet olan çocuklar etkinlikte çok eğlendiklerini ve belediye başkanına teşekkür ettiklerini söyledi. Çocuklar sihirbaz, tahta bacak ve masal kahramanlarının gösterileri ile gönüllerince eğlenirken, kendilerine ikram edilen pamuk şekeri ve Osmanlı macunu yemeyi de ihmal etmedi.

Şölen, gece ilerleyen saatlere kadar devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplu Nikah ve Sünnet Şöleninde Çifte Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement