Toplu Sünnet ve Nikah Şöleni - Son Dakika
Yerel

Toplu Sünnet ve Nikah Şöleni

Toplu Sünnet ve Nikah Şöleni

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde sosyal dayanışma ve yardımlaşma çalışmaları kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet ve nikah şöleni kayıtları başladı.

27.05.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde sosyal dayanışma ve yardımlaşma çalışmaları kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet ve nikah şöleni kayıtları başladı.

Çerkezköy ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için her yıl geleneksel olarak yapılan toplu sünnet etkinliklerinin kayıtları başladı. İlçe sınırları içerisinde ikamet eden 5-10 yaş aralığında bulunan (2006-2011 yılları arasında doğan) çocukların toplu sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar, Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat ederek, başvurularını yapabilecek. Sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar, 29 Temmuz tarihine kadar belediye binasına gelerek, başvurularını tamamlayacaklar.

KAYITLARI EVLENDİRME MEMURLUĞU ALACAK

İlçe sınırları içerisinde yaşayan gençler ve nikah yaptıramamış çiftler için de her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve vatandaşlarında da şahitliğinde yeni bir hayata adım atıldığı Toplu Nikah Töreni için de kayıtlar alınmaya başladı. Çerkezköy'de sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirilen Nikah Töreni için kayıt yaptıracak olan çiftler, Çerkezköy Belediyesi Evlendirme Memurluğu'na 29 Temmuz 2016 tarihine kadar şahsen müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilecekler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplu Sünnet ve Nikah Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement