Toplum Destekli Polis Ekiplerinden Öğrenci ve Servis Sürücülerine Uyarılar - Son Dakika
Yerel

Toplum Destekli Polis Ekiplerinden Öğrenci ve Servis Sürücülerine Uyarılar

Toplum Destekli Polis Ekiplerinden Öğrenci ve Servis Sürücülerine Uyarılar

Antalya’nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin güven ve huzur ortamında geçmesi, öğrencilerin okullarına geliş gidişlerinde, okul çıkışlarında ve okul içerisinde herhangi bir suç unsuru ile karşılaşmaları için gerekli önlemleri aldı.

01.10.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin güven ve huzur ortamında geçmesi, öğrencilerin okullarına geliş gidişlerinde, okul çıkışlarında ve okul içerisinde herhangi bir suç unsuru ile karşılaşmaları için gerekli önlemleri aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri okullardaki öğrencilerle birebir görüşerek onlara yıl boyunca almaları gereken tedbirleri anlatarak uyarılarda bulundu. Servis sürücüleri ile de görüşen Toplum Destekli Polisler, okula yolculuğun en güvenli bir şekilde yapılması gerektiğini, öğrencilerin servislere binerken ve inerken nelere dikkat etmeleri gerektiğini, öğrencilerin ve servis personelinin yol güvenliği açısından ne tür tedbirler almaları gerektiği ile ilgili bilgilendirme yaptılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplum Destekli Polis Ekiplerinden Öğrenci ve Servis Sürücülerine Uyarılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement