Toplum Sağlığı Merkezleri Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Toplum Sağlığı Merkezleri Toplantısı

Toplum Sağlığı Merkezleri Toplantısı

Dr. Okay BAYKARA tarafından 2013 yılı verilerini de içeren, geçmiş yıllarla kıyaslama yapmayı sağlayıcı bir sunum yapıldı.

25.04.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından, Müdürlük ile ilçeler arasındaki bilgi alış verişini sağlamak, olası sorunları görüp değerlendirmek için organize edilen ve her ay farklı bir ilçenin sunum yapması şeklinde planlanan Toplum Sağlığı Merkezlerinin izleme, değerlendirme ve koordinasyon toplantısı 22.04.2014 tarihinde Müdürlüğümüz misafirhanesi toplantı salonunda Kovancılar İlçesinin sunumuyla, Halk Sağlığı Müdürü, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ile merkez ve diğer ilçelerin Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kovancılar Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Okay BAYKARA tarafından 2013 yılı verilerini de içeren, geçmiş yıllarla kıyaslama yapmayı sağlayıcı bir sunum yapıldı. Toplantıda genel olarak Toplum Sağlığı Merkezlerinin iş ve işlemleri esnasında karşılaşılabilecek olası sorunlar ve çözüm yolları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Sürdürülen hizmetlerin daha iyi olmasını sağlayacak fikirler üzerinde duruldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Toplum Sağlığı Merkezleri Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement