Toprak Koruma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Toprak Koruma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Toprak Koruma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Toprak Koruma ve Arazi Kullanım Kanunu gereğince gerçekleştirilen ‘Toprak Koruma Kurul Toplantısı’ Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu Başkanlığı’nda Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.

16.04.2014 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toprak Koruma ve Arazi Kullanım Kanunu gereğince gerçekleştirilen 'Toprak Koruma Kurul Toplantısı' Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu Başkanlığı'nda Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Vali Azizoğlu ve Kurul üyelerinin katıldığı toplantıda, tarım arazileri ve yerleşim alanı dışında yetkisiz olarak inşa edilen yapıların durumu ile tarım arazileri üzerinde yapılacak olan inşaatların durumu değerlendirildi.

Vatandaşların tarım arazileri üzerinde, mevcut arazinin %5'lik kısmında tarımsal faaliyet anlamında yapılar inşa edilebileceğinin konuşulduğu toplantıda Vali Azizoğlu, köyler de vatandaşların yaptığı ev ve tarımsal faaliyetlerin memnun edici olduğunu belirtti. Vali Azizoğlu, ayrıca tarım arazilerinin ve toprakların korunmasının önemli olduğunun altını çizdi.

Toplantıda, Posof, Hanak, Göle ve Çıldır ilçelerinde köy yerleşik alanları ile tarım dışı tahsislerle ilgili çeşitli gündem maddeleri ele alındı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toprak Koruma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement