Torbalı'da Cami Sevinci - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da Cami Sevinci

Torbalı\'da Cami Sevinci

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Şırnak Mahallesinde, vatandaşlardan toplanan yardımlar ve Torbalı Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan cami dualarla ibadete açıldı.

24.04.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Torbalı ilçesindeki Şırnak Mahallesinde, vatandaşlardan toplanan yardımlar ve Torbalı Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan cami dualarla ibadete açıldı.

Arazisi ve tüm inşaat giderleri hayırseverler tarafından karşılanan Hicret Cami'inin açılışına, Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı İlçe Müftüsü Semih Keskin ve Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun katıldı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez caminin açılışını yapmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Allah'ın evi olarak gördüğümüz camilerimiz, biz Müslümanlar için ayrı bir önem ve değer taşımaktadır. Biz Müslümanlar, bu memleketin şehr-i emini ve hizmetkarı olarak camilerimize sahip çıkmalıyız. Bizler üzerimize düştüğü kadarı ve gücümüzün yettiğince bu mahallelerdeki camilerimizi yenileyerek, yeniden yapılandırarak Allah'a çok şükür halkımızın hizmetine sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. İnşallah Şırnak Mahallesi Hicret Camimiz hayırlara vesile olur" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar, ilk Cuma namazını yeni açılan Hicret Cami'inde kılarken, namaz öncesi lokma dağıtıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da Cami Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement