Torbalı'da Güçlüklerle Baş Edebilme Konuşuldu - Son Dakika
Güncel

Torbalı'da Güçlüklerle Baş Edebilme Konuşuldu

Torbalı\'da Güçlüklerle Baş Edebilme Konuşuldu

Torbalı Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçeye gelen Psikolog İlknur Peder, Belediye Kültür Merkezi'nde "Güçlüklerle baş edebilme sanatı" konulu bir konferans verdi.

28.11.2015 10:46  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in de, izlediği konferansa çoğunluğu lise öğrencisi olmak üzere çok sayıda kişi katıldı. Özürlü bir birey olarak dünyaya gelen İlknur Peder, dinleyicilere kendi hayat hikayesinden kesitler sundu. Zaman zaman soru cevap şeklinde süren konferansta İlknur Peder, gençlere hedef eksenli bir hayatın öneminden bahsederek hayallerinden asla vazgeçmemeleri tavsiyesinde bulundu. Gençlere hayatın sadece sınavlardan ibaret olmadığını ifade eden Peder, problemler karşısında pozitif düşünmenin önemine vurgu yaptı.

Mutluluk adacıkları oluşturalım

Günümüzde kişilerin pek çok unsurun etkisiyle mutsuz bireyler haline geldiğinden bahseden İlknur Peder, "İçinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun hayatımızdan keyif olmaya ve yaşadığımız her anın kıymetini bilmeye gayret göstermeliyiz. Gün içinde mutlu olacağımız anlar mutlaka olacaktır. Kendimiz için küçük küçük mutluluk adacıkları oluşturabilirsek hayattaki zorluklarla çok daha kolay başa çıkabiliriz. Maalesef toplum olarak birbirimizi çok çabuk demoralize edebiliyoruz. Başkalarının bizimle alakalı negatif görüşlerine takılmadan başarı yolunda azimle ilerlemeliyiz." dedi.

Adnan Yaşar Görmez, "Son derece faydalı bir konferanstı"

İlknur Peder'i Torbalı'da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,"Güçlüklerle baş edebilme konulu konferansın özellikle hayat yolunun başındaki gençlerimiz için son derece faydalı olduğunu ifade etmeliyim. Torbalı'da zaman zaman bu tür konferanslarımız oluyor. Belediye olarak bunları gençliği eğitme misyonumuzun önemli bir parçası olarak görüyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torbalı'da Güçlüklerle Baş Edebilme Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement