Torbalı'da "Sessiz" Dostluk Maçı - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da "Sessiz" Dostluk Maçı

Torbalı\'da "Sessiz" Dostluk Maçı

Centilmenliği ile futbolseverlerin sevgisini kazanan Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü, Nazilli İşitme Engelliler Spor Kulübü ile dostluk maçı yaptı.

06.04.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Centilmenliği ile futbolseverlerin sevgisini kazanan Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü, Nazilli İşitme Engelliler Spor Kulübü ile dostluk maçı yaptı.

Torbalı 7 Eylül Stadı'nda yapılan hazırlık maçında, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve belediye yetkilileri de hazır bulundu. Dostluk maçı öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "İlçemizdeki engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarına kalite katacak organizasyonlarda süreklilik kazandırmayı hedefliyoruz. Kimin, ne zaman engelli olacağını bilme şansı yoktur. Hepimiz engelli adayıyız. Bugüne kadar engelli vatandaşlarımızın yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı'nı aynı zamanda Ege'nin en centilmen, spora sevgi katan, güven veren, kardeşlik ve dostluk üreten, sporu sevdiren takımı olarak ilan ediyorum. Burada spor sadece sevgi, dayanışma, kaynaşma, aktivite amaçlı yapılıyor. Üstünlük duygusu değil, yetenekler öne çıkıyor" şeklinde konuştu.

Torbalı İşitme Engelliler Derneği Başkanı Aykut Dumanlı ise, şu ifadelere yer verdi:

"Burada çok güzel bir atmosfer var. Hepimiz çok mutluyuz. Nazilli'den gelen işitme engelli kardeşlerimize de davetimize icabet ettikleri için teşekkür ederim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da 'Sessiz' Dostluk Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement