Torbalı'nın Kurtuluşunu Sünnet Olarak Kutladılar - Son Dakika
Yerel

Torbalı'nın Kurtuluşunu Sünnet Olarak Kutladılar

Torbalı\'nın Kurtuluşunu Sünnet Olarak Kutladılar

Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümü nedeniyle 3-7 yaş aralığındaki 50 çocuk için toplu sünnet merasimi yapıldı.

08.09.2015 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümü nedeniyle 3-7 yaş aralığındaki 50 çocuk için toplu sünnet merasimi yapıldı.

Belediyenin ev sahipliği yaptığı etkinlikte; şehitler için Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi. Hipodrom Kafeteryada düzenlenen törende konuşan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, vatandaşlardan her zamankinden daha çok dayanışma, yardımlaşmabirlik ve beraberlik içinde olmalarını istedi.

HİJYENİK KOŞULLARDA SÜNNET

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, dayanışma, yardımlaşma amaçlı bu toplu sünnet organizasyonunun aynı zamanda çocukların hijyenik koşullarda sağlıklı biçimde sünnet olmalarını da amaçladığını belirterek şunları söyledi," Hastane ortamında doktorlarımızın doğrudandenetiminde yavrularımızın sağlıklı bir operasyon geçirmelerini amaçladık. Bunu geleneksel hale getirip her yıl gerçekleştireceğiz. Mahalle muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz işbirliği bu anlamda devam edecek. Sayıda sınır koymayacağız. Sosyal, ekonomik durumu ne olursa olsun bu sünnet şöleninin toplu sevincini yaşamak isteyen bütün aileleri davet ediyoruz. Torbalı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümünde anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yapıyoruz"

Sünnet çocuklarına saat hediye edildi. Etkinliğin bütün masrafları belediye tarafından karşılandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'nın Kurtuluşunu Sünnet Olarak Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement