Torbalı, Ulusal Gençlik ve Spor Festivali'ne Hazır - Son Dakika
Yerel

Torbalı, Ulusal Gençlik ve Spor Festivali'ne Hazır

Torbalı, Ulusal Gençlik ve Spor Festivali\'ne Hazır

Bu yıl Torbalı’da 2.’si düzenlenecek olan Ulusal Gençlik ve Spor Festivali’ne farklı dallarda bin sporcunun katılması bekleniliyor.

17.05.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl Torbalı'da 2.'si düzenlenecek olan Ulusal Gençlik ve Spor Festivali'ne farklı dallarda bin sporcunun katılması bekleniliyor.

İzmir'in Torbalı ilçesi, 20-22 Mayıs tarihleri arasında 2. Ulusal Gençlik ve Spor Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Farklı dallarda bin sporcunun katılması beklenen gençlik buluşmasına ilişkin hazırlıklar tamamlandı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, genç nüfus oranı bakımdan oldukça şanslı bir ilçe olduklarını ilk, orta ve liselerde 40 bin dolayında öğrencinin öğrenim gördüğünü belirtti.

"GENÇLERİ, AİLELERİYLE BİRLİKTE BEKLİYORUZ"

Başkan Görmez, şunları söyledi: "Torbalı genç, enerjik ve oldukça hareketli bir ilçemiz. Tarımda, sanayide, üretimde, ihracatta onlarca başarı hikayesine imza attık. Şimdi özel okullarında Torbalı'yı merkez seçmesiyle eğitim alanında da bir çekim ve yatırım merkezi olduk. Özel okullarda öğrenim görenlerdahil 40 bin öğrencimiz var. Bir yandan yeni okullar, derslikler ve çocuklar için sosyal yaşam alanları oluştururken, öte yandan onların enerjilerini doğru alanda harcamalarını sağlayacak sportif ve kültürel etkinliklere, sanatsal çalışmalara ağırlık veriyoruz. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan gençlik festivali de çok önemsediğimiz etkinliklerdendir. İzmir'den de gençlerimizi aileleriyle birlikte bekliyoruz."

GENÇLİK FESTİVALİ PROGRAMI DOLU DOLU GEÇECEK

Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre; etkinlikler 20 Mayıs tarihinde saat 18.30'da 7 Eylül Stadyumu'nda başlayacak, üç gün süresince Muzaffer Kebapçıgil Korluğu'nda devam edecek. Basketbol, masa tenisi, plaj voleybolu, plaj futbolu başta olmak üzere birçok dalda yarışmalar yapılacak. Birincilere bin 500, ikincilere bin TL, üçüncülere ise 500 TL ödül verilecek. Etkinliklere amatör ve profesyoneller olmak üzere bin sporcunun katılması bekleniliyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı, Ulusal Gençlik ve Spor Festivali'ne Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement