Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek, Sakat Sakat Milli Takıma Gitti - Son Dakika
Spor

Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek, Sakat Sakat Milli Takıma Gitti

Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek, Sakat Sakat Milli Takıma Gitti

Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, "Uğur Boral'da menisküs yırtığı, Gökhan Töre'de de ödem bulunuyor ancak fedakarlık ederek milli takıma gittiler." dedi.

16.11.2014 15:04  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakat olan siyah-beyazlı futbolculardan Uğur Boral'ın sağ dizinde menüsküs yırtığı olduğunu, Mustafa Pektemek ve Gökhan Töre için ise sakatlıklarına rağmen fedakarlık yaparak milli takıma gittiğini söyledi.

UĞUR BORAL'A AMELİYAT

Ertuğrul Karanlık, "Uğur Boral şut çekerken bir ağrı hissetti. Yaptığımız kontroller sonrasında sağ diz iç menisküsünde yırtık olduğunu tespit ettik. Cerrahi müdahale yapılması gerekiyor. Ne zaman ameliyat olacağını belirleyeceğiz. Büyük bir sıkıntısı olmadığını söyleyebilirim" dedi.

"TÖRE DE FEDAKARLIK YAPIYOR"

Kerim Frei'nin tedavileri yapıldığını dile getiren siyah-beyazlı takımın doktoru Karanlık, "İzin de iyi geldi. Şu anda takımla birlikte çalışıyor. Tolga Zengin'in tedavisine devam ediyoruz. Henüz yüzde yüz hazır hale gelmedi. Mustafa Pektemek'in ayak bileği burkulmuştu, yan bağlarında yırtık olmuştu. Kendisine iğne tedavisi yaptık. Mustafa kendisini iyi hissettiğini söyledi. Milli takımdan umarım iyi döner. Gökhan Töre ise Avrupa maçında sakatlanmıştı. Dizinde ödem bulunuyordu. Ağrılarının tam geçmediğini biliyoruz ama milli takım için fedakarlık yapıyor" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek, Sakat Sakat Milli Takıma Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement