Torku Konya Selçuk Üniversitesi Play-off'u Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Play-off'u Hedefliyor

Kulüp Başkanı Faydasıçok: "Play off'u zorlayacak bir takım kurmak için yola çıktık. Amacımız; play off'a çıkmak.

26.08.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin Başkanı Hakan Faydasıçok, "Play-off'u zorlayacak bir takım kurmak için yola çıktık. Amacımız; play-off'a çıkmak. Bu yıl lig çok daha çetin geçecek" dedi.

Faydasıçok, bir restoranda düzenlenen basın toplantısında, takımın kamp süreci ve hazırlık maçlarıyla ilgili bilgi verdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın Çanakkale'de başlayacak kampın 13 gün süreceğini belirten Faydasıçok, takımın daha sonra 9 Eylül'de Uşak'ta başlayacak turnuvaya katılacağını söyledi.

Bu hafta kombine bilet satışlarıyla ilgili çalışmaları bitireceklerini belirten Faydasıçok, şunları kaydetti:

"Kısmetse önümüzdeki hafta belirleyeceğimiz satış noktalarında kombine biletleri satışa sunacağız. Biletler; öğrenci 50, sivil 75 liradan satışa sunulacak. Bilet fiyatlarını makul tutmaya çalıştık. Play-off'u zorlayacak bir takım kurmak için yola çıktık. Amacımız; play-off'a çıkmak. Bu yıl lig çok daha çetin geçecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Darüşşafaka gerçekten ciddi bütçelerle çok iyi takımlar kurdu. Biz de çok iyi takım kurduk. Hedefimiz; en iyi şekilde Konya'yı temsil etmek."

Hedef; mücadeleci ve heyecan veren takım oluşturmak

Takımın Başantrenörü Aziz Bekir ise iki yabancı sporcunun gelmesiyle dün tam kadro ilk antrenmanı yaptıklarını dile getirdi.

Takımı 15 gün içinde hazır hale getirmek için çabaladıklarını anlatan Bekir, "Hedefimiz; Türkiye 1. Ligi'nde sağlam ve güzel oynayan, mücadeleci ve heyecan veren bir takım oluşturmak. Öncelikli hedefimiz bu. Eğer bunu başarabilirsek, önümüze 11-12 galibiyet hedefi koymamak lazım. Ne kadar gidersek onu göreceğiz. Ama ilk önce çalışıp iyi takım oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sporcular, Çanakkale kampına uğurlandı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Konya Selçuk Üniversitesi Play-off'u Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement