Torku Konyaspor 5 Maçtır Kazanamıyor - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor 5 Maçtır Kazanamıyor

Torku Konyaspor 5 Maçtır Kazanamıyor

Torku Konyaspor'da gözler, kupadaki Altay ve ligde karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçına çevrildi.

28.10.2014 11:09  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de son 5 maçta galip gelemeyen ve Mesut Bakkal ile yollarını ayıran Torku Konyaspor'da gözler kupa mücadelesi vereceği Altay ve ligde karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçlarına çevrildi.

Yeşil-beyazlılar lige, deplasmanda Eskişehirspor'a 2-1 yenilerek kötü bir başlangıç yaptı. İkinci hafta 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Stadyumu'nda taraftarının önüne çıkan Torku Konyaspor, Balıkesirspor'a karşı aldığı 2-0'lık galibiyetle taraftarın gönlünü aldı.

İyi oyun ve üç puanın moraliyle Sivasspor deplasmanına giden Konya ekibi, umduğunu bulamadı ve bir puan aldı.

Sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan Torku Konyaspor, Fenerbahçe deplasmanında 2-1 yenildi. İstanbul Başakşehir maçına taraftarın gönlünü almak için çıkan yeşil-beyazlılar, bu maçtan da 0-0'lık sonuçla ayrıldı. 3 puan parolasıyla Kasımpaşa deplasmanına giden Konya ekibi, rakibine 2-0 yenilerek, puan kayıplarını sürdürdü.

Bu periyotta; 7 maçta 1 galibiyet, 3 yenilgi ve 3 beraberlik alan Torku Konyaspor, maç fazlasıyla 15 sırada yer alıyor.

Teknik direktör Bakkal ile yollar ayrıldı

Geçen sezonun 15. haftasında Kardemir Karabükspor yenilgisinin ardından istifa eden Uğur Tütüneker'den boşalan teknik direktörlük koltuğa getirilen Mesut Bakkal, Torku Konyaspor'u 42 puanla 11. sırada ligde tutmayı başardı.

"İyi oyun" ve "UEFA" hedefiyle 2014-2015 sezona başlayan Bakkal ve öğrencileri, sahasında ve deplasmanda istediği sonuçları alamadı. Alınan kötü sonuçların ardından toplanan yönetim kurulu Mesut Bakkal ile sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı. Geçen sezon 16.haftasında Torku Konyaspor'un başına geçen Bakkal, bu sezonun 7. haftasında takımdan ayrıldı.

"En kısa sürede çıkışa geçeceğimize inanıyorum"

Torku Konyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, AA muhabirine, takımın son durumunu değerlendirdi.

Aksoy, 7 maçta 6 puan almalarından dolayı takımdaki moralin düşük olduğunu söyledi.

Kasımpaşa maçına ciddi hazırlandıklarını ancak galip gelemediklerini belirten Aksoy, en kısa zamanda çıkışa geçeceklerine inandığını dile getirdi.

Sakat futbolcuların takıma dönmesiyle ilerleyen haftalardan umutlu olduklarını anlatan Aksoy, şöyle konuştu:

"Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Özellikle evimizdeki maçlardan 3 puan almayı hedefliyoruz. Deplasmanda puan kaybettiğimiz maçlara bakarsak, Eskişehirspor, Sivasspor, Fenerbahçe ve Kasımpaşa. Bu takımlar ligimizdeki iyi takımlar ancak evimizdeki maçları kazanmamız gerekiyordu. İnşallah bundan sonra evimizdeki maçları kazanmak ve deplasmandaki maçlardan da puan almak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor 5 Maçtır Kazanamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement