Torku Konyaspor-Antalyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor-Antalyaspor Soyunma Odaları

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalyaspor karşılaşması sonrası aldıkları 3 puanın son derece iyi olduğunu söyledi.

05.12.2015 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalyaspor karşılaşması sonrası aldıkları 3 puanın son derece iyi olduğunu söyledi.

Maçı çok isteyerek sahaya çıktıklarını ve bunun da sahada gözüktüğünü ifade eden Kocaman, "Takımımız son derece başarılı bir oyun oynadı. Geldiğimden beri en akıcı, en net ataklar, en net gol pozisyonları yani her şey hemen hemen saha içinde vardı. Bunun yanı sıra iki tane gol attık. 2-0 öne geçmeyi başardık. Ancak özellikle bu tip maçlarda şu gerçek ki, eğer rakibi düşürecek son yumruğu atamadığınız zaman biraz oyunun dengeleri değişmeye başlıyor. Tam bunun ötesinde biz bugün bambaşka bir durumla daha karşılaştık." dedi.

KORKU FİLMİ GİBİ

İkinci yarıya oyuna saldırgan bir şekilde başladıklarını gelen golün biranda oyunun dengelerini değiştiğini ifade eden Kocaman şöyle konuştu:

"3-4 dakikalık sarsıntı sonrası tekrardan toparlandık.Üçüncü golü bulduk. Ancak üçüncü golden sonra çok büyük sıkıntılar yaşamıyor gibi gözüküyordu. Maçın sonlarına doğru Eto'o'nun attığı golle biranda bu kadar doğru güzel bir oyunun sonu korku filmi gibi gitti. Son 5 dakika sıkıntılı geçti. Fakat sonuçta sahadan 3-2 de olsa galip ayrılmayı başardık. Bu 3 puan son derece güzel. Umuyorum Kasımpaşa maçı ile beraber bu maçı da bağlayıp iyi bir pozisyonda devreyi bitirmek en büyük arzumuz."

BEKLENMEDİK MAĞLUBİYET

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Yusuf Şimşek, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında 2-0 geriye düştüklerini belirten Şimşek, yöneticilerden, taraftardan ve Antalya'da yaşayan herkesten özür diledi. Bunu telafi edeceklerini ifade eden Şimşek, "En kötü oyunumuzu oynadık. Geldiğim günden bu yana en kötü Antalyaspor'u izledim. Bu maçı unuttuk. Yine duran top hastalığı ve talihsiz bir gol yedik. İnşallah önümüzdeki 3 maçta hedeflediğimiz puanları alacağız. Biran önce Antalyasporumuzu layık olduğu yerlere getirmek istiyoruz. Kazanamama stresi bu maçta da devam etti. İnşallah Mersin İdmanyurdu maçında kazanıp bu stresi yenmek istiyoruz." dedi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor-Antalyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.


Advertisement