Torku Konyaspor, Başakşehir'i Konuk Ediyor - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor, Başakşehir'i Konuk Ediyor

Torku Konyaspor, Başakşehir\'i Konuk Ediyor

Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında Torku Konyaspor, sahasında İstanbul Başakşehir'i konuk edecek.

17.10.2014 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son maçında Fenerbahçe'ye İstanbul'da kaybeden Torku Konyaspor, sahasında Akhisar'ı 4-0 ile geçen formda Başakşehir'i konuk ediyor.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, içeride ve dışarıda oynayacakları tüm maçlara galibiyet için çıktıklarını belirterek, "3 maçtır kazanamıyoruz. İnşallah bu seriye İstanbul Başakşehirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak son vereceğiz" dedi. Fenerbahçe maçı kadrosunda yer almayan Selim Ay'ın takımla çalışmalara başladığına dikkati çeken Bakkal, "Ciprian Marica ise İstanbul'da Fenerbahçe maçı öncesi yaptığımız antrenmanda nadir görülen bir şekilde ayak tabanında bulunan zarda meydana gelen rahatsızlıktan dolayı yürümekte bile zorluk çekti. Oynayamadı. Başakşehir maçında umarım oynayacak." dedi.

Süper Lig'in ilk 4 haftasını da beraberlikle kapatan Başakşehir, Akhisar'ı 4-0 yenerek ilk galibiyetini 5. haftada elde etmeyi başarmıştı. Herhangi bir sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmadığı Başakşehir, Konya deplasmanına tam kadro gidecek.

MUHTEMEL 11'LERTorku Konyaspor: Belec, Mahmut, Tolga, Vukovic, Ali Turan, Recep, Ali Çamdalı, Mehmet, Hleb, Ömer Ali, Marica

Başakşehir: Volkan, Ferhat, Can, Yalçın, Uğur, Murat, Mahmut, Doka, Enver, Visca, Perbet

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Torku Konyaspor, Başakşehir'i Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement