Torku Konyaspor'da Sivasspor Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'da Sivasspor Hazırlıkları

Torku Konyaspor\'da Sivasspor Hazırlıkları

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, iyi futbol oynayarak sahadaki bariz üstünlüklerinin görüldüğü için insanları umutlandırdıklarını söyledi.

17.09.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, iyi futbol oynayarak sahadaki bariz üstünlüklerinin görüldüğü için insanları umutlandırdıklarını söyledi.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi konuşan teknik direktör Mesut Bakkal, 42 bin kişilik Yeni Konya Stadyumu'nun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, yeni sahalarında büyük başarılara imza atmayı arzu ettiklerini ifade etti.

"SİVASSPOR MAÇI ÖNEMLİ"

İç sahada oynadıkları Balıkesirspor karşısında sakat ve eksik oyunculara rağmen üstün oynadıklarını ve bu oyunu Sivasspor karşısında da devam ettirmeleri gerektiğini belirten Mesut Bakkal, "Sadece 3 puan aldık. Şimdi işin ciddiyetinde olup ligin çok şeye gebe olduğunu düşünüp, bir an önce hedeflediğimiz puanları toplamamız gerekiyor. Onun için Sivasspor maçı önemli. Puan veya puanlar almak için gidiyoruz. Ligin iyi futbol oynayan ve iyi hücumu olan bir takım. Artık ligde kolay maç yok. Herkes herkesle berabere kalıp mağlup edebiliyor. Onun için işini ciddi yapan ekipler, bu işten sıyrılıp giden takım oluyor. Biz de böyle bir hedef doğrultusunda Sivas'a gideceğiz" dedi.

"GENİŞ KADRO'NUN AVANTAJINI GÖRÜYORUZ"

Teknik direktör Mesut Bakkal, ilk 11'de forma giyen 3 oyuncunun sakat olmasına rağmen geniş bir kadro yapmanın avantajını gördüklerini ifade ederek, "Burada yönetime bir kez daha teşekkür ediyorum. Geniş bir kadro yapmanın avantajını bu maçlarda görmeye başladık. Stadyumla birlikte takımın farkı ortaya çıkmaya başladı. Benim en büyük dileğim bu temponun artarak sonuçlara yansıması" diye konuştu.

"ÇALIŞACAĞIZ VE DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Yeni stadyumda ilk golü atan 'Romen Messi' lakaplı Gabriel Torje'nin iyi futbolcu olduğunu söyleyen Bakkal, kaliteli oyunculara sahip olduğunu hatırlattı. Bakkal sözlerine şöyle devam etti:

"Benim için tek maçlık değil, istikrarı yakalayan, en az yılda 25 maç oynayan oyuncu önemli. O da bunu yapabilecektir. Böyle oyunculara sahip olmamız hoşumuza gidiyor. Hem Konya halkı hem Türk futbolseverler kaliteli oyuncuları seyrediyor. Onu da bizim takımımızda görmek bana ayrı bir haz veriyor. Başarı, başarı üzerine koyunca güzeldir. Sadece bir 3 puan aldık. İnsanları iyi futbol oynadığımız için umutlandırıyoruz. Sahadaki bariz üstünlüğümüz görüldüğü için. Ama bunun yeterli görülmemesi gerekiyor. Tek şey var; o da çalışmak. Çalışacağız ve daha iyi olacağız."

"HEDEFLERİ OLAN GENÇ OYUNCULARIMIZ VAR"

Kadrosunda 25 yaş ve altında birçok futbolcusu olduğunu, bazı gençleri üzülerek oynatamadığını dile getiren Mesut Bakkal, "Ömer Ali çok formda. Selim Ay iyi yolda, iyi olacak. Benim aslında üzülerek oynatamadığım Recep Aydın, Barış Örücü ve Tolga Ünlü var. Hedefleri olan 25 yaş ve altında çok oyuncumuz var. Ömer Ali zaten Ümit Milli Takım'a gidiyor. İnşallah bu oyuncular milli takımlarda değerlendirilir. Özellikle burada genç oyuncu olarak istikrarı yakalayan Ömer Ali inşallah devam eder" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'da Sivasspor Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement