Torku Konyaspor, Eskişehir Deplasmanına İki Eksikle Gidecek - Son Dakika
Yerel

Torku Konyaspor, Eskişehir Deplasmanına İki Eksikle Gidecek

Torku Konyaspor, Eskişehir Deplasmanına İki Eksikle Gidecek

Kulüp Basın Sözcüsü Baydar: "Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan Hasan Kabze üç, Gençlerbirliği maçında sakatlanan Djalma Campos ise iki hafta takımdan uzak kalacak.

25.08.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan Hasan Kabze'nin üç, Gençlerbirliği maçında sakatlanan Djalma Campos'un ise iki hafta takımdan ayrı kalacağını belirterek, "Bu oyuncularımız ilk hafta oynanacak Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek" dedi.

Baydar, yaptığı açıklamada, takımın iki aylık hazırlık dönemini geride bıraktığını söyledi.

Deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçıyla sezona iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını ifade eden Baydar, "Çalışmalarımızın karşılığını iyi sonuçla alarak sezona başlamak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Teknik heyet ve oyuncularımız, üzerlerindeki sorumluluğun ve beklentilerin farkında. Eskişehirspor karşısında istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

"Alternatifli bir kadro kurmuştuk"

Baydar, diğer rakiplere göre sezonu daha erken açtıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Takımımız lige hazır. Diğer rakiplerimize oranla daha hazırız. Bu avantajı inşallah lig başladığında en iyi şekilde kullanıp, hedeflerimizi gerçekleştirme doğrultusunda adımlar atacağımıza inanıyoruz. Hazırlık döneminde yaşanan sakatlıklar oldu. Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan Hasan Kabze üç, Gençlerbirliği maçında sakatlanan Djalma Campos ise iki hafta takımdan uzak kalacak. Bu oyuncularımız ilk hafta oynanacak Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek. Sezon başlamadan yaşanacak olumsuzlukları da göz önünde bulundurarak, alternatifli bir kadro kurmuştuk. İnşallah ilk maçta sakat oyuncularımızın yerlerine forma giyecek isimler de arkadaşlarının yokluğunu aratmayacaklar. Tüm oyuncularımızın lige hazır olması ve takım başarısına katkı sağlamak istemesi bizim için büyük avantaj." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torku Konyaspor, Eskişehir Deplasmanına İki Eksikle Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement