Torku Konyaspor-Gaziantepspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor-Gaziantepspor Soyunma Odaları

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, doğru ve iyi oynadıklarını belirterek, "Bu oyunu bir adım daha öteye götürüp, koruyacağız. Ligdeki sıralamada da yavaş yavaşta yukarıya doğru ilerleyeceğiz.

23.11.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, doğru ve iyi oynadıklarını belirterek, "Bu oyunu bir adım daha öteye götürüp, koruyacağız. Ligdeki sıralamada da yavaş yavaşta yukarıya doğru ilerleyeceğiz. Hem iyi oyun hem de arkasından galibiyet geldi. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Her maç çok zor. Maçın zorluğunu artıran rakibimizin çok genc ve dinamik bir takım olmasıydı. Bu maçın ilk 15 -20'ncı dakikalık bölümünü etkileyecekti. Nitekimde etkiledi. İlk 15-20 dakika daha fazla üzerimize geldiler. Daha sonra rakipteki Muhammed'in sakatlanmasının ardından biz biraz daha etkili oymaya başladık. İkinci yarı, ilk yarıya göre daha dengeli oyun oldu. Son 4-5 dakika rakibimizin iyi pozisyonu vardı" dedi.

OKAN BURUK: "BEKLENTİNİN ALTINDA KALDIK"

Torku Konyaspor'u tebrik eden Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk, beklentinin altında bir oyun sergilediklerini belirtti, "'Benim bu maçtan beklentim yüksekti. Beklentinin altında kaldık. Çok fazla oyuncumuz gününde değildi. Bu da bizim takımımız etkiledi. Maçın başında çok gereksiz top kayıpları yaptık. Tedirginlik vardı. bunu üzerimizden atamadık. İlk golden sonra maçı çevirmeye çalıştık. Ancak ikinci gol maçı çevirmemizi zorlaştırdı. Bizim için bundan sonraki haftalarda önemli. Daha sonraki haftalar daha iyi olur diye düşünüyorum. Hiç bir puanı kaybetmek istemiyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Şu an, biz 15 puandayız. İlk yarı 20 puanın üzerine çıkarak ikinci yarıyı daha rahat geçirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

İlk yarı sakatlanıp çıkan Muhammed'in dizinde ağrısı olduğunu belirten Okan Buruk, risk almamak için oyundan çıkardıklarını, sağlık kontrolden sonra durumunun belli olacağını belirtti. Oyuncu değişikliğiyle genç oyunculara şans verdiğini ifade eden Buruk, "Oyuncu değişikliğinde genç oyuncular için her dakika önemli" dedi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor-Gaziantepspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement