Torku Konyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor Maçının Ardından

Torku Konyaspor Maçının Ardından

Torku KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL 1 PUAN ÇOK ÖNEMLİ Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, maç öncesinde arzuladıkları oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

05.04.2014 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL 1 PUAN ÇOK ÖNEMLİ

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, maç öncesinde arzuladıkları oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, ilk 30 dakikada iki zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. Maç öncesi arzuladıkları oyunu oynayamadıklarını belirten Çapa, Gol yollarında etkili olmak ve defansif yönümüzün olması gerekiyordu. Buna bakıldığı zaman bu konuda başarılı olduğumuzu söyleyemiyoruz dedi.

SAKAT OYUNCULARIMIZ VAR 12-13 gün içerisinde 4 maç oynadıklarını kaydeden Çapa, Maalesef sakatlanan oyuncularımız oldu. Taraftarlar daha çok isimlere takılır. Kadroda kimin ne yaptığı, geçmişte ne kadar oynadığı bunlara fazla takılmaz. Ancak, bu faktörler futbolcu için önemli nedenler. Sezonun sonuna bakıldığı zaman fiziksel ve mental yorgunluk arttı. Bizim buna bahanemiz veya bahane üretme hakkımız yok. Bu açıdan çok istekli, arzulu ve çaba göstererek oynamamız gerekiyor diye konuştu.

HAKEMİ ELEŞTİRDİ

Maçın hakemi Hüseyin Göçek'i de eleştiren Fuat Çapa, şu ifadeleri kullandı

Hakemin vermediği penaltı ve kırmızı kart bana göre maçın yönünü ve şeklini değiştirdi. Gelecek adına bugünkü karşılaşma umut verici. Futbolcularımı gösterdikleri iyi niyetten dolayı kutluyorum. Daha oynayacağımız 6 karşılaşma var. Bugünkü istek ve arzuyu gördükten sonra, biz şuna inanıyoruz. Sezon sonunda Antalyaspor hak ettiği gibi ligde kalacaktır. Bundan en ufak bir şüphe ve endişemiz yok. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Belki de çifte bayram yapacağımız. Hedefimiz bu doğrultuda. Bu maçı unutup. Yarından itibaren Fenerbahçe maçına konsantre olacağız.

KÖTÜ FUTBOLCULAR DEĞİLİZ

Kırmızı beyazlı ekibin oyuncusu Serkan Balcı ise takımın mentörü Prof. Dr. Turgay Biçer'in oyunculara birkaç gündür psikolojik destek verdiğini ve bunun yararını önümüzdeki günlerde göreceklerini söyledi. Oyuna iyi başladıklarını, yedikleri talihsiz golden sonra oyuna ortak olduklarını ve golü de bulduklarını belirten Balcı, Sahada iyi mücadele verdik. Bu ilerleyen haftalar için umut verici. Fenerbahçe'nin ligdeki durumu bizi ilgilendirmez. Gelecek hafta onları yenmeye gideceğiz. Bizler kötü futbolcular değiliz. Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz şeklinde konuştu.

Emre Güngör de Bazen her şey yapmamıza rağmen olmayınca olmuyor. İnşallah Antalyaspor'u bu sıkıntılı durumdan kurtarmak istiyoruz dedi.

TORKU KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL 1 PUAN ÇOK ÖNEMLİ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da aldıkları 1 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Özellikle Antalyaspor'un içinde bulunduğu durum ve kendilerini de rakiple aralarındaki puan farkını korumak anlamında çok önemli bir maça çıktıklarını belirten Mesut Bakkal, Özellikle maçın ilk devresi iyi oynayan bir Torku Konyaspor vardı. Daha sonra baskı yedik ve golü de yedik. Özetle çok fazla olmasa da oyundan memnunum. Kaçırdığımız pozisyonlar var. Geldiğimiz bu lig ortamında 1 puan çok önemli. Bu puanın gelecek haftalarda bize fayda sağlayacağını düşünüyorum diye konuştu.

Torku Konyasporlu Ali Çamdalı ise her puanın kendileri için önemli olduğuna vurgu yaparak, Zor bir deplasmandı. Hak ettiğimiz bir puanı aldığımı düşünüyorum. Buradan 3 puanla da ayrılabilirdik. En kısa zamanda alt sıralardan kurtulup ligi garantilemek istiyoruz dedi. Hasan Kabze ise kendileri için zor bir deplasmana geldiklerini ifade ederek, Ancak maça iyi başladık. Golü de bulduk. İlk yarı bizim açımızdan belki farklı bitebilirdi ancak 1 -1 bitti. Bir puan bizim için çok önemli. İnşallah daha çok üstlere doğru gideriz diye düşünüyorum şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement