Toros Kaplanları Eyüp Arın'la Kaybetmiyor - Son Dakika
Yerel

Toros Kaplanları Eyüp Arın'la Kaybetmiyor

Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, Teknik Direktörler Levent Eriş ve Güvenç Kurtar'ın sezon içinde takımdan ayrıldığı dönemde çıktığı 5 maçta yenilgi görmedi.

13.04.2015 12:04  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VOLKAN KAŞİK - PTT 1. Lig ekibi Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, teknik direktörler Levent Eriş ve Güvenç Kurtar'ın sezon içinde takımdan ayrıldığı dönemde çıktığı 5 maçta yenilgi görmedi.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sezona "Süper Lig" hedefiyle başlayan ancak aldığı sonuçlarla beklentilere cevap veremeyen turuncu-beyazlı takımda yaşanan teknik direktör sorunu, altyapı sorumlusu Eyüp Arın ile aşılmaya çalışılıyor.

Uzun yıllar Adanaspor altyapı sorumluluğunu yapan Arın, ihtiyaç duyulduğunda A takımın başında yer alıyor. Adana ekibinin, "nöbetçi teknik adam" olarak anılan Arın ile çıktığı maçlardaki başarısı dikkat çekiyor.

Sezona Teknik Direktör Levent Eriş ile başlayan ancak 13. haftadaki Kayserispor maçında rahatsızlanması nedeniyle görevi bırakan Eriş'in yerine, teknik sorumlu Eyüp Arın geçti. Adanaspor'un anlaştığı Güvenç Kurtar da 17. haftada devraldığı turuncu-beyazlı takımı, 25. haftadaki Altınordu maçına kadar yönetti. Altınordu deplasmanında alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından Kurtar dönemi de sona erdiğini için Eyüp Arın'a ikinci kez görev düştü.

Turuncu-beyazlı takım, Arın idaresinde çıktığı Osmanlıspor maçında 1-1 berabere kaldı, Antalyaspor'u 1-0 yendi. Elazığspor ile yenişemeyen "Toros kaplanları", Denizlispor'u 2-0 mağlup etti, gol sesinin çıkmadığı Giresunspor deplasmanından ise 1 puanla döndü. Arın, yenilgi görmediği 5 maçta takımının hanesine 9 puan yazdırmayı başardı.

"Başarı, futbolcularındır"

Teknik sorumlu Arın, AA muhabirine, başarılı olabilmek için çok çalıştıklarını söyledi.

Sezon içerisinde iki kez takımın başına geldiğini hatırlatan Arın, bu süreçte başarılı performans sergileyen tüm futbolcularını kutladığını kaydetti.

Ellerinden gelenin en iyisini yapaya çalıştıklarını aktaran Arın, "Başarımız, oyuncu grubuna endeksli. Başarı, futbolcularındır. Biz sadece yol gösteriyoruz, futbolcular da başarılı olmaya çalışıyor. Bu anlamda tüm futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi.

Arın, sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını belirterek, "Öncelikli hedefimiz, ligde kalmak. Çünkü lig kritik bir döneme girdi. Maçlarımızı kayıpsız geçirmemiz lazım. En azından biraz daha puan toplayıp, son haftalara rahat girmek istiyoruz. Bundan sonraki karşılaşmalarımız önemli rakiplerle. Mücadelemiz sürecek" diye konuştu.

Turuncu-beyazlılar, 27 haftada 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. 32 gol atan ve kalesinde 40 gol gören Adana ekibi, 32 puanla 13. sırada bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Toros Kaplanları Eyüp Arın'la Kaybetmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement