Toros Kaplanları" Eski Günlerini Arıyor - Son Dakika
Yerel

Toros Kaplanları" Eski Günlerini Arıyor

PTT 1. Lig'de son 7 sezonun en kötü dönemlerinden birini yaşayan Adanaspor, aldığı başarısız sonuçlarla ligin alt sıralarına gerilerken, play-off'a kalma umutlarından da uzaklaştı.

26.03.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VOLKAN KAŞİK - PTT 1. Lig'de son 7 sezonun en kötü dönemlerinden birini yaşayan Adanaspor, aldığı başarısız sonuçlarla ligin alt sıralarına gerilerken, play-off'a kalma umutlarından da uzaklaştı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, sezona "Süper Lig" hedefiyle başlayan ancak aldığı sonuçlarla beklentilere cevap veremeyen turuncu-beyazlı takımın kötü gidişi sürüyor.

Sezon başında takımı emanet ettiği Teknik Direktör Levent Eriş'in Kayserispor maçında rahatsızlanmasıyla Eyüp Arın ile yola devam eden Adanaspor, ardından Güvenç Kurtar ile çalıştı. Kurtar, 17. haftada devraldığı turuncu-beyazlı takımı ligin 25. haftasındaki Altınordu maçına kadar yönetti. Altınordu deplasmanında alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından Adanaspor'da Kurtar dönemi de sona erdi. Takım, tekrar teknik sorumlu Eyüp Arın'a emanet edildi.

2008-2009 sezonunda 1. Lig'e "merhaba" diyen "Toros kaplanları" Süper Lig'e çıkma hedefiyle 7 sezondur bu ligde mücadele ediyor. Turuncu-beyazlılar, en başarılı olduğu 2011-2012 sezonunda Süper Lig yolunda play-off'a kalmıştı. Finalde, normal süresi 2-2 biten maçta Kasımpaşa'ya 3-2 yenilen Adanaspor, Süper Lig'in kıyısından dönmüştü.

Adana ekibi, 2014-2015 sezonunda aldığı kötü sonuçlarla alt sıralara gerilerken, 25 haftadaki düşük performansıyla son 7 sezonun en kötü dönemlerinden birini yaşıyor.

Turuncu-beyazlılar, 25 haftada 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. 30 gol atan ve kalesinde 40 gol gören Adana ekibi, 28 puanla 14. sırada bulunuyor.

Adana temsilcisi, ligin bitimine 9 hafta kala play-off hedefinden uzaklaştı.

"Sıkıntılı dönemi atlatacağız"

Basın Sözcüsü Bülent Uzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Altınordu'ya 3-1 yenildiklerini hatırlatarak, buna üzüldüklerini söyledi.

Kötü bir süreç yaşadıklarını ancak bunu aşacaklarına inandıklarını aktaran Uzel, "Bu tür sıkıntılı dönemler her takımda olabilir. İçerisinde bulunduğumuz durumu en kısa sürede atlatmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Toros Kaplanları' Eski Günlerini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement