Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Yerel

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Türkiye Gençler, Kadınlar ve Erkekler Raffa Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

24.04.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Türkiye Gençler, Kadınlar ve Erkekler Raffa Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

Mersin'de yapılan şampiyonada üçüncülük madalyasını alan Boca Takımı, sevinçlerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile paylaştı. Madalyalarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde Başkan Tuna'ya takdim eden sporculara, Türkiye Bocce Federasyonu İl Temsilcisi Niyazi Kutlay ve Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Bocce Antrenörü Bülent Sümra eşlik etti.

Bocce Takımının elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirten Tuna, takımın bundan sonraki şampiyonalarda da Toroslar'ı ve Mersin'i en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını kaydetti. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını vurgulayan Tuna, "İlçemizde ulusal standartlarda bocce sahasının bulunması bocce sporu için önemli bir gelişmedir. Yetenekli sporculara sahip olan bocce takımımızda yeni ekipler kurarak daha da geliştireceğiz. Sporcularımızın elde ettiği bu başarı tesadüf değildir. Disiplinli ve özverili çalışmanın sonucunu almışlardır. Yapılacak turnuvalarda inşallah takımımızı Türkiye şampiyonu olarak görmek ve milli takıma da yetenekli sporcularımızı göndermek istiyoruz. Eğitim ve sporculuk hayatlarında tüm sporcularımıza başarılar diliyor, takıma sundukları katkı ve desteklerinden dolayı hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Bocce Federasyonu İl Temsilcisi Kutlay ve Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Bocce Antrenörü Sümra ise spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden dolayı Tuna'ya teşekkür ederek, "Elde ettiğimiz Türkiye üçüncülüğü, takımımızın milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanmasını sağlamıştır. Bu sonuçtan dolayı büyük mutluluk duyduk. İnşallah başarılarımız artarak devam edecektir" ifadelerini kullandılar. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement