Toroslar Belediyesi, Şehitlere Vefa Konvoyu Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Toroslar Belediyesi, Şehitlere Vefa Konvoyu Düzenledi

Toroslar Belediyesi, Şehitlere Vefa Konvoyu Düzenledi

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi ile Mersin Otomobil Spor Kulübü (MOSK), 500 araç ve motosikletle “Şehitlere Vefa Konvoyu” düzenledi.

10.05.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi ile Mersin Otomobil Spor Kulübü (MOSK), 500 araç ve motosikletle "Şehitlere Vefa Konvoyu" düzenledi.

MOSK üyeleri, son günlerde artan terör olaylarına tepki göstermek için Kulüp Başkanı Sedat Şahin'in öncülüğünde yaklaşık 500 araç ve motosikletle bir araya geldi. Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla Akbelen Bulvarı Anıttepe Parkı önünde toplanan gruba, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da destek verdi. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı ile hareket eden konvoy, Çağdaşkent Mahallesi'ndeki Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Meydanı'na gitti. Burada, Atatürk büstü önündü tüm şehitler için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okuyan kulüp üyeleri, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelere atfen drift gösterisi sundu.

Modifiye araç tutkunlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın da katıldığı programda konuşan Başkan Tuna, "Şehitlerimiz için yapılan bu organizasyona katkıda bulundukları için Mersin Otomobil Spor Kulübü Başkanı Sedat Şahin ve tüm sporcuları tebrik ediyorum" dedi.

Seçim öncesi drag ve drift sporcuları ile bir araya gelerek ilçe sınırları içerisinde bir pist yapacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatan Tuna, pisti Korukent Mahallesi'nde inşa ettiklerini ve çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Tuna, "Ülke olarak son dönemde birçok yiğidimizi kara toprağın bağrına gönderdik. Bizleri acı ve derin bir üzüntüye boğan bu haberlerin artık son bulmasını istiyoruz. Bu zor günleri bir ve beraber olarak aşacağımıza inanıyoruz. Gün, birlik ve beraberliğimizi ortaya koyma günüdür. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Tuna, daha sonra modifiye arabalarının gösterilerini izledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toroslar Belediyesi, Şehitlere Vefa Konvoyu Düzenledi - Son Dakika


Advertisement