Toroslar'da 'Kurtuluş Kupası' Heyecanı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Toroslar'da 'Kurtuluş Kupası' Heyecanı Devam Ediyor

Toroslar\'da \'Kurtuluş Kupası\' Heyecanı Devam Ediyor

Toroslar Belediyesi’nin 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun yıldönümü kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlediği ‘3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda takımların mücadelesi sürüyor.

30.11.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toroslar Belediyesi'nin 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun yıldönümü kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlediği '3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda takımların mücadelesi sürüyor.

Toroslar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 10'uncusu gerçekleştirilen ve 31 takımın katıldığı turnuva, heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oluyor. Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi ile Korukent Mahallesi Bilge Kağan Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi'nde oynanan müsabakalara kurum çalışanlarının yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor. Sporseverlerin, toplamda 65 golün atıldığı 4'üncü hafta maçları ve turnuva ile ilgili puan durumunu, istatistik tablosunu ve maç sonuçlarını Toroslar Belediyesi'nin resmi internet adresinden öğrenebilecekleri belirtilen açıklamada, turnuvanın 3 Aralık Cumartesi ve 4 Aralık Pazar günü oynanacak maçlarla devam edeceği bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toroslar'da 'Kurtuluş Kupası' Heyecanı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement