Toroslar Edaş'ın Bölgedeki Yatırımları - Son Dakika
Güncel

Toroslar Edaş'ın Bölgedeki Yatırımları

Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ (Toroslar EDAŞ), Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye'de kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının temmuz ayındaki bakım çalışmaları ve yatırımları devam ediyor.

24.08.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ (Toroslar EDAŞ), Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye'de kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının temmuz ayındaki bakım çalışmaları ve yatırımları devam ediyor.

Toroslar EDAŞ'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında, Adana'da bin 611 aydınlatma armatürü ile 86 kilometrelik hat, 38 trafo, 33 pano ve 27 dağıtım merkezinin bakımı gerçekleştirildi.

Pozantı, Seyhan, Sarıçam, ve Yüreğir ilçelerinde 11 yeni trafonun montajı tamamlandı. Feke, Karaisalı, Kozan, Pozantı, Sarıçam ve Seyhan ilçelerinde12 kilometrelik yeni havai hat, Karataş, Kozan, Pozantı, Sarıçam, Yüreğir, Seyhan, İmamoğlu ve Ceyhan'da 84 kilometrelik yeni alçak gerilim, yüksek gerilim ve yeraltı kablosu ve Yüreğir, Kozan, Sarıçam ve Seyhan'da 411 yeni aydınlatma armatürünün montajı yapıldı.

Gaziantep

Kentte 900 aydınlatma armatürü kontrolden geçirildi, 41 kilometrelik hat ile 35 pano, 27 dağıtım merkezinin bakımı yapıldı, 24 trafonun da yenileme çalışması tamamlandı. 36 kilometrelik yeni havai hat, 54 kilometrelik kablo yer altına alma ve 402 yeni aydınlatma armatürünün de montajı gerçekleşti.

Hatay

Payas, Erzin, Hassa, Kırıkhan, Reyhanlı, Kumlu, Altınözü, İskenderun, Arsuz, Belen, Samandağ, Defne, Yayladağı, Antakya, Dörtyol ilçelerinde 2 bin 587 aydınlatma armatürünün, Hassa, Kırıkhan, İskenderun, Arsuz, Belen, Altınözü, Yayladağı, Samandağ, Defne, Antakya, Reyhanlı, Kumlu ve Dörtyol'da 112 kilometrelik hattın bakımı yapıldı. Hassa, Kırıkhan, Samandağ, Altınözü, Belen ve Arsuz ilçelerinde 33 trafo yenilendi. Hassa, Kırıkhan, Samandağ, Altınözü, Belen ve Arsuz'da 35 pano ile Hassa, Arsuz, Samandağ, Antakya ve Dörtyol'da 21 dağıtım merkezinin bakımı gerçekleştirildi. 2,5 kilometre uzunluğunda yeni kablo döşenen kentte, 53 kilometre kablo yer altına alındı, 258 aydınlatma ve 13 yeni trafonun montaj çalışması yapıldı.

Kilis

Kentte, 124 aydınlatma armatürü kontrolden geçirildi, 1,7 kilometrelik hat ile bir dağıtım merkezi ve panonun bakımı yapıldı. 25 kilometrelik kablonun yer altına alınmasının yanında 5 yeni trafonun da montajı tamamladı.

Mersin

Bin 536 aydınlatma armatürünün kontrolden geçirildiği kentte, 63 kilometrelik hat ile 46 dağıtım merkezi ve 21 panonun bakımı gerçekleştirildi, 13 trafo yenilendi. Erdemli, Mezitli ve Anamur ilçelerinde 218 yeni aydınlatma armatürü, Akdeniz, Anamur, Bozyazı, Erdemli, Mezitli, Tarsus, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinde 13 yeni trafonun montajını yapıldı. Mezitli, Mut, Silifke, Tarsus, Toroslar ilçelerinde 11 kilometrelik yeni havai hat ve Akdeniz, Bozyazı, Erdemli, Mezitli, Tarsus, Toros ve Yenişehir ilçelerinde 114 kilometrelik yeni alçak gerilim, yüksek gerilim ve yer altı kablosunun montajı gerçekleşti.

Osmaniye

Merkez'de 800 aydınlatma armatürü kontrolden geçirildi, Bahçe, merkez ve Kadirli ilçelerinde 65 kilometrelik hattın bakımı yapıldı ve 7 trafo yenilendi. 2 dağıtım merkezi ile bir panonun da bakımı yapıldı. Merkez, Kadirli, Düziçi ilçelerinde 268 yeni aydınlatma armatürünün montajını tamamladı, Düziçi, Kadirli, Merkez ve Toprakkale ilçelerinde 14 trafo yenilendi. Kadirli, Toprakkale ve Merkez ilçelerinde 19 kilometrelik yeni alçak gerilim, yüksek gerilim ve yer altı kablosu montajını tamamlayan Toroslar EDAŞ ekipleri, Düziçi ilçesinde ise 9 kilometrelik yeni havai hat çekti.

Toroslar EDAŞ'ın bölgedeki bakım ve yatırım çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toroslar Edaş'ın Bölgedeki Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement